Aldri en dårlig dag med lavkarbo! 

//reklamelenker// 

Jeg overdriver jo selvsagt litt nå, klart jeg har dårlige dager jeg også. Som alle andre. Allikevel så føles det aldri forferdelig i forhold til mat, det er iallefall ytterst sjeldent. All mat jeg spiser koser jeg meg med, alt smaker godt og alt gjør godt for kroppen min. Kan man da egentlig ha det bedre? 

  
Det er rett og slett så deilig å ha funnet sin livsstil, fått orden på hodet og psyken og virkelig gjøre en forskjell. Gjennom jobben min veileder jeg andre, og jeg føler meg velsignet hver eneste dag. Våre tilbud finner du på hjemmesiden (adlink) vår. Det å få hjelpe andre, er vel den mest meningsfylte jobben jeg har hatt. 

Hadde noen sagt til meg for noen år tilbake, at jeg skulle klare å gå ned i vekt. Holde en sunn livsstil, kose meg med det og hjelpe andre. Jeg tror jeg hadde fått latterkrampe rett og slett. Det hadde rett og slett ikke vært mulig for meg å forestille meg dette. Det hadde iallefall vært lang ifra min fantasi, at jeg skulle holde foredrag på en stor kostholdskonferanse. Larvik 27 februar (adlink) Info finnes på siden! 

Så mye har endret seg for meg, og jeg føler meg så bra! Jeg trener virkelig aktivt for tiden også, og løpeformen min er svært så stigende nå! Løp bakkeløp idag også, har gjort det mye den siste tiden. Målet er å få en bra ny tid på 3 km. Det er bra stigning i bakken jeg bruker, og idag økte jeg snitthastigheten min med 1 km/t fra sist gang. Stor forbedring, og det er deilig å føle at alt flyter fint. 

Trener styrke også, og en god blanding gjør meg bedre 😊 

En ting er iallefall sikkert: det er SJELDENT en dårlig matdag med lavkarbo 😊 


Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s