Foredrag 27. februar!

Denne uken her har vært litt travel, men jeg har det veldig fint. Skulle tro jeg kom til å være drit stressa forran mitt første foredrag, men jeg er ikke det. Jeg er smålig nervøs, men det er som det skal være. Jeg er ikke redd eller bekymret, langt der ifra. Hvorfor? 

Jeg meg klar, jeg har øvet og øvet de siste ukene. Mer klar kan jeg ikke bli, og det føles herlig 🙂 Forberedelser er alfa og omega, noe annet ville jo for øvrig vært galskap! 

Vi har flere spennende ting på gang for tiden også, så imorgen skal vi avgårde for å hente en ny «sak» hjem. Det gleder vi oss veldig til her hjemme, og det skal dere få vite hva er imorgen kanskje 😉 

I tillegg jobber jeg med å forberede kurs, som skal starte rett etter påske. Kurset fylte seg opp på null komma svisj, jeg ble nesten sjokkert 😅 Men det er veldig moro, og jeg gleder meg til å sette i gang med gjengen når den tid kommer. Dette med kurs kommer jeg til å fortsette med, så det er bare å følge med fremover. Vil du ha info om kurset, kan du sende en mail å be om info. Send mail til info@lavkarbohelse.no og skriv «lavkarbo kurs» i emnefeltet. Men kurset etter påske er altså fullt, neste kurs er tenkt 25. april. Så det er jo en god stund til enda. Kurset passer perfekt for å få en god innføring i lavkarbo, og ikke minst hvordan man skal lykkes over tid. 

Mye som skjer om dagen med andre ord, men på fredag går turen til Vigra og på flyet til Oslo. Derifra går turen videre til vakre Larvik, og kostholdskonferansen finner sted på lørdag 27. Februar. Jeg tror det er ledige plasser enda. 

Jeg har det altså tipp topp om dagen, vil veldig gjerne komme med flere oppskrifter på bloggen. Så skal ta meg sammen der, skjer bare så mye om dagen 😉 

  

 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s