Verdens beste lchf pizza!

Synes denne her oppskriften fortjener å bli ført frem i lyset igjen 🙂 Den beste pizzaen jeg noen gang har laget!

Nytt og bedre liv med lavkarbo!

Jammen sa jeg pizza, ikke bare pizza….. men verdens beste pizza! Nå er det sikkert mange som tenker at dette var overdrevent, men denne pizzaen fortjener all skryten den kan få. Jeg har aldri smakt en bedre lchf pizza, og heretter gidder jeg ikke lage andre typer heller. Jeg har nå funnet den ultimate pizzaen etter min smak, og da er det ingen vits i å jakte på noe annet heller. Jeg er uafttelig glad i vanlig pizza, og finne noe som er helt på høyden med vanlig bunn har jeg ikke opplevd før. Denne pizzaen er så god, at jeg vil gå til det stykket og si at den er bedre enn pizza med vanlig hvetebunn.

Hjelpes, jeg må vel kanskje si at smaken er som baken. Slik at jeg ikke får en haug med klager, fra andre som ikke synest den var såååå god som meg 😉 Men…

Vis opprinnelig innlegg 404 ord igjen

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s