Økologisk kaffe! Organic coffee!

For English version , please go down 🙂

Jeg skal bevege meg inn på en ny vei er meningen, jeg ønsker å begynne å skrive bloggen på engelsk også. Hvorfor? Fordi jeg får en økende forespørsel fra andre land, om at de kunne ønske jeg gjorde det. Så da får jeg bare kaste meg ut i det og prøve da 🙂

Idag har jeg testet økologisk kaffe fra Coop! Kjøpt for egne penger, så det er ikke sponset!

DSC_0038

Jeg er ingen kaffe ekspert akkurat, langt der ifra. Men dette med kaffe tror jeg er veldig personlig, og etter hva man liker selv. Så hva skal jeg si om denne? Jeg synes den var kjempegod! Kommer definitivt til å handle mer av den, og målet nå er å drikke kun økologisk kaffe når vi er hjemme iallefall. Jeg er veldig fan av at Coop har såpass godt utvalg av økologisk produkter, vi har Coop Extra som nærbutikk.

Smaken? Jeg klarer nok ikke å beskrive den på en god måte, slik en kaffe ekspert ville gjort. Det jeg derimot vil si, er at den har en mild smak. Om du liker kaffe som er mild og god på smak, så er dette den du bør velge. Nå doserte kanskje jeg litt lite, men det står også på hjemmesidene til Coop (link) at den er mild og avrundet i smaken. Det kan jeg nok skrive under på 🙂 Jeg er ikke fan av for sterk kaffe, så for meg er denne ypperlig.

Nå har jeg flere varianter jeg skal prøve da, og jeg kommer til å skrive om alle etterhvert som jeg prøver dem. Vi nordmenn drikker mye kaffe, hvorfor ikke begynne med økologisk kaffe om du har mulighet? Ved å kjøpe coop sin økologiske kaffe, er du også med på å støtte rettferdig arbeid. Den er nemlig UTZ Certified, som betyr at de som jobber får akseptabel minstepris for kaffen, akseptable arbeidsforhold og at arbeidsrettighetene deres blir ivaretatt på en god måte.

Jeg likte den veldig godt, og med økologisk kokosolje var den helt tipp topp. Kommer definitivt til å bli kjøpt igjen, uten tvil. 

Organic coffee!

Today I tested organic coffee from Coop ! Bought with my own money , so it is not sponsored!

DSC_0038

I’m no coffee expert right , far from it. But the coffee we choose I think is very personal, and by what they like themselves. So what should I say about this coffee ? I think it was yummy ! Will definitely buy more of it, and the goal now is to drink only organic coffee when we are at home. I am very fond of that Coop has such a good selection of organic products, we have Coop Extra as convenience store.

The taste ? I can not enough to describe it in a good way , as a coffee expert would. However, I would say that it has a mild flavor . If you like coffee that is gentle and good in flavor, then this is the one you should choose. Now my dose maybe  was a little small, but it is also described on their websites  Coop ( link), that it is mild and rounded flavor. I can probably sign 🙂 I’m not a fan of strong coffee , so for me this is superbly .

Now I have several varieties I’ll try out , and I ‘m going to write about all as I try them . Norwegians drink lots of coffee , why not start with organic coffee if you have the opportunity ? By purchasing coop ‘s organic coffee , you are also helping to support fair working situation . It is  UTZ Certified , meaning that those who work get acceptable minimum price for coffee , decent working situation and that their workingrights are safeguarded in a good way .

I liked it very much , and with organic coconut oil it was absolutely tip top . Will definitely be bought again , without a doubt.

Dette innlegget ble publisert i Økologisk mat og drikke! Organic food and drinks! og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s