Lchf Taco Meal!

For English version , please go down 😉

Igår kveld koste vi oss veldig her hjemme, for å feire inngangen til påske. Jeg har ikke helt fri, men jeg skal prøve å ha fri så mye som mulig. Hele langhelgen ved påske er garantert fri fra jobb iallefall, lørdager og søndager er alltid fri uansett. Sånn stort sett iallefall.

Vi hadde taco veldig ofte en periode, før jeg ble litt lei av hele tacoen. Igår frista det derimot, og da var det jo bare å sette i gang da. Et tacomåltid på lavkarbo er jo egentlig vedlig enkelt og greit, man kan jo spise det aller meste om man bare kutter lefsen og shell. Når det kommer til tacokrydder kjøper jeg  ikke det lenger, jeg bruker heller ikke mye tid på å lage tacokrydder til kjøttdeigen. Lek deg frem med smaker, og kos deg ❤ Jeg bruker økologisk krydder og da bruker jeg: Hvitløkssalt, hvitløkspulver, pepper, chilipulver, løkpulver, paprikapulver og så har jeg gjerne litt kummin. Veldig enkelt og greit, og man trenger rett og slett ikke de der kjøpe posene fulle av sukker.

2016-03-18 05.58.20

Jeg brukte igår tacosaus fra SantaMaria, og det gjør vi som regel her hjemme. Denne er økologisk, medium i styrke og smakte utrolig godt. Anbefaler den videre, og for de som måtte lure så inneholder den 5 gram karbohydrater pr.100 gram. Seriøst den beste tacosausen jeg har smakt i kjøpevariant.

Til taco er det jo et must med grønnsaker, og jeg hadde litt sånn «man tar det man har» for å tømme litt. Kun økologiske grønnsaker, og jeg brukte: Agurk, paprika, rødløk og tomater.

DSC_0044

Sæter rømme er fast til taco her, og selvsagt skal det ikke være lettrømme. Jeg irriterer meg over at det er vanskelig å finne økologisk fullfett rømme. Må ta meg en tur rundt og se andre steder enn den faste butikken tror jeg, for å finne det.

DSC_0048

Jeg har fått helt oppheng på denne osten her, så hadde litt av den og litt vanlig revet hvitost til.

2016-03-18 06.16.50

Absolutt mettende og helt nydelig inngang på helgen, jeg har funnet hvilepulsen min for nå og det er så herlig. Over påske er det jo full fart med kurs i lavkarbokosthold, jeg gleder meg og det gjør detalgerene også 🙂

❤ Ingrid ❤

 

Lchf Taco Meal!

Yesterday evening  we really relaxed here at home, to celebrate the beginning of easter. I have not completely off, but I’ll try to have free from my work as much as possible. The whole long weekend at Easter, is guaranteed to be free from work at least. Saturdays and Sundays are always free anyway. Most of the time at least 🙂

We had taco very often, before I was a bit tired of the whole taco. Yesterday I felt for it again, so the choice of food to make was easy. A taco meal at lowcarb really are simply to make. You can almost eat it all,  just as long as you don`t eat tortilla and shell. When it comes to taco seasoning, I do not buy it finish anymore. I don`t use a lot of time making taco seasoning to mince. Experiment with flavors and enjoy ❤ I use organic spices and  I often use: Garlic Salt , garlic powder , pepper, chili powder , onion powder , paprika powder and a little kummin. Very simple, and you simply don`t need to buy finish taco seasoning full of sugar.

2016-03-18 05.58.20

I used taco sauce from SantaMaria, and that is usually what we do here at home. This one is organic, medium in strength and tasted incredibly good. I Recommend it, and for those who might wonder it contains 5 grams of carbohydrates per 100 grams. Seriously the best taco sauce I’ve tasted from the shop ❤

With taco vegetables is a must, and I had kind of like » taking what I had» to clear up a little in the refrigerator.Only organic vegetables on my plate and I used: cucumber, red peppers, red onions and tomatoes.

DSC_0044

Whole fat sour cream is a must to taco, don`t use the light products. I ‘m irritated that it is so difficult to find organic full fat sour cream where I live. Must take a walk around and look elsewhere than the regular store I normally do my shopping, I hope I can find an organic one.

DSC_0048

I’ve have been falling in love with this cheese here, so had a bit of it and a little normal grated white cheese also.

2016-03-18 06.16.50

Certainly a relaxing and abolutely delicious entrance on the weekend. Over Easter there is  full speed again, I am going to teach others how to get started with a lowcarb lifestyle. So I am organizing a course in low carbohydrate food, I’m excited about that 🙂

Please feel free to share my blogpost on Facebook with your friends ❤

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Økologisk mat og drikke! Organic food and drinks!, Lavkarbo middag!, Lavkarbo pizza og sånt og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s