Find your inner voice!

Want to read the english version? Scroll down ❤

Vi har flere stemmer, vi kan snakke høyt til andre med lyd. Allikevel er kanskje den stemmer som er viktigst, nettopp den stille stemmen inni oss. Den stemmen vi bare bruker på oss selv, den tegner et bilde inni hodet vårt og forteller oss hva vi mener om oss selv.

På min reise ned i vekt, er dette en stemme jeg har vært nødt til å jobbe mye med. Min indre stemme var ond og negativ, min indre stemme tråkket på meg. Jeg reiv meg selv ned, bit for bit. Daglig fortalte denne stemmen meg at jeg ikke var god nok, at jeg aldri kom til å klare noe. Jeg var stygg, jeg var feit og udugelig. Vår indre stemmer, er gjerne det samme som tankene våre. Det vi tenker om oss selv, får stor plass.

Artikkel om Lavkarbo. Ingrid.

FOTO: Pål Bentdal

Derfor er det så viktig å jobbe med den indre stemmen, vi trenger positive tanker og de må vi faktisk tenke selv. Jeg har gått ned 60 kilo, men jeg hadde aldri klart det uten å jobbe mye med den mentale biten. Min indre stemme forteller meg nå at jeg er god nok, at jeg er fin nok og at jeg kan klare akkurat det jeg vil bare jeg jobber hardt nok. Dette var ikke en endring som skjedde på 1-2-3, jeg måtte jobbe virkelig hardt. Den dag idag må jeg fremdeles jobbe med det, og for resten av mitt liv.

Ikke gi din indre stemme lov til å fortelle deg at du ikke er god nok, at du ikke klarer og at du ikke er verdt noe. Det er du som styrer hva du skal tenke om deg selv. Du trenger å være din egen beste venn, du er faktisk den eneste personen du trenger å omgås et helt liv. Tenk litt på det, du skal bo i deg selv så lenge du lever.

 

Artikkel om Lavkarbo. Ingrid.

FOTO: Pål Bentdal

For oppnå suksess i det du vil, samme hva det måtte være, trenger du positive tanker. Du sår det du høster. Tenker du negativt, får du negativitet. Tenker du positivt får du positivitet. Visst du tror du ikke klarer, klarer du ikke.

Alt sitter i hodet, husk og jobb med det. Det er fryktelig dumt å legge alt fokuset på vekta, uten å jobbe med det mentale. Ikke minst handler dette om å oppnå en varig endring, og det klarer man kun og oppnå ved å tenke positivt og snakke pent til seg selv.

 

❤ Ingrid ❤

Find your inner voice!

We have more than one voice, we can talk out loud to others. But perhaps the voice that are most important, is the quiet voice inside us. The voice we use only on ourselves, it paints a picture inside our head and tell us what we think about ourselves.

On my journey to loose weight, this is a voice I had to work on a lot. My inner voice was vicious and negative, my inner voice stepped on me. I tore myself apart, piece by piece. Daily this voice told me that I was not good enough, that I never would make it. I was ugly, I was fat and inept. Our inner voices are pretty much the same as our thoughts. What we think about ourselves, is really important. 

Artikkel om Lavkarbo. Ingrid.

FOTO: Pål Bentdal

That is why it is so important to work with our inner voice, we need positive thoughts and we need to actually think  them ourselves. I’ve lost 60 kg, but I would never succeed without working a lot with my mental issues. My inner voice tells me now that I’m good enough, I’m sweet enough and that I can do exactly what I want if I just work hard enough. This was not a change that happened overnight, I had to work really hard. I still have to work on it, and I still have to for the rest of my life.

Do not give your inner voice allowed to tell you that you are not good enough, that you can`t do it and that you’re not worth it. It is you that controls what you think about yourself. You need to be your own best friend, you are in fact the only person you need to associate with for a lifetime. Think about it, you will live with yourself as long as you are on this planet.

Artikkel om Lavkarbo. Ingrid.

FOTO: Pål Bentdal

To achieve success in life, whatever it may be, you need to have a positive mind. You reap what you sow. If you think negatively, you get negativity. If you think positive, you get positivity ❤ If you belive that you will fail, then you will not succeed.

Everything is in your head, remember to work with it. It’s awfully silly to put all the focus on weight, without working with the mental issue. This is about a lasting change in life, and it can just be achieved by thinking positively and talking nicely to yourself.

❤ Ingrid ❤

Please feel free to share my blogpost with your friends on Facebook! 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s