Shopping!

Want to read the english version? Please scroll down 😉 

Det er snart påskehelg, og det er jammen meg travelt i butikkene om dagen. Vi skal bare være hjemme, for lading av batteriene er høyst nødvendig. Etter påske begynner jeg med kursing innen lavkarbo, og det er rett og slett veldig mye som skal skje fremover. Mange spennende planer, og mange jern i ilden. På denne tiden av året begynner jo energien og komme tilbake også, lysere tider og det liker vi ❤

Tenkte jeg skulle vise dere litt av de økologiske godbitene som ble med hjem idag, økologisk mat er gull. Er kjempeglad for at til og med mannen i huset har begynt å bry seg om å spise mer økologisk, men så får han vel sin dose med prat fra meg da. Til tider blir han nok sikkert litt lei dette maset fra meg om helse, sunn mat, økologisk mat osv. Heldigvis har vi lav terskel her hjemme på å gi beskjed til hverandre når det er noe, så jeg får høre det om han blir lei.
Artikkel om Lavkarbo. Ingrid.

FOTO: Pål Bentdal

Det er vel det man kaller ekte kjærlighet tenker jeg ❤

Jeg blir jo vel engasjert også da, og jeg trodde kanskje at engasjementet mitt ikke kunne bli større. Men så viser det seg at det bare vokser og vokser. Folkehelsa er viktig, og den blir ikke bedre. Noen må jobbe og legge inn den innsatsen som trengs for å bedre den, når jeg i tillegg elsker å jobbe med dette er det jo helt fantastisk å kunne leve av dette her. Jeg sier det igjen, hvem skulle trodd for 6 år siden 😉

DSC_0115

Det var en travel handlerunde idag, med mye folk. Jeg må nok innrømme at jeg liker best å handle når det er lite mennesker og dermed rolig for hodet mitt å tenke. Her er noen av de økologiske godbitene som ble med hjem idag. Den økologiske spekepølsen har jeg ikke lagt merke til før, og den måtte jeg selvsagt kjøpt. Jeg kan jo fortelle såpass at den var skikkelig digg 😉 Tror den finnes i de fleste butikker, jeg fant den på coop extra.

DSC_0117

Måtte jo handle fersk rosmarin til lammelåret, urtene de selger i de fleste butikker er økologiske. Den duftet helt herlig, og jeg gleder meg til å lage lammelår 1.påskedag. Tror vi skal bort på middag både torsdag og fredag, det er iallefall planen.

2016-03-21 02.08.06

Var ekstra godt med en kopp økologisk kaffe etter turen ut idag ❤ Denne er fra Coop serien, og smaker veldig godt. Kan trygt anbefale den videre!

❤ Ingrid ❤

Shopping!

It’s almost Easter, and it’s sure was busy in the shops today. We are going to stay home, charging our batteries is absolutely necessary. The time after Easter  is going to be busy, so many exciting plans for the future. At this time of the year the energy begins to return, after a cold and dark winter. Love it ❤

Thought I ‘d show you some of the organic goodies, that we braught home today. I just love organic food. I’m very happy that even my man is beginning to care about eating more organic food. At times he is probably a bit tired about me hassle him about health, healthy food, organic food etc. But we are always telling each other when there is something, so he always lets me know when he had enough 🙂

Artikkel om Lavkarbo. Ingrid.

FOTO: Pål Bentdal

It feels so good to have that kind of relationship, when you are not afraid to speak up. True love ❤

Anyway, I am really committed in the health issue that we have, and I thought that my enthusiasm could not get higher. But it turns out that it just grows and grows over time. Public Health is important and it does not get better. Somebody has to work with this and put down the effort that is needed to improve it. But I love working with this, and it feels fantastic to be able to make a differense in other peoples life. Who would have thought this six years ago, when I was 140 kg and almost did`nt  want to live anymore.

DSC_0115

It was a busy shopping  with a lot of people today. I must admit that I like to do my shopping,  when there is little people and quiet for my head to think. But here are some of the organic goodies that went home with me today. The ecological sausage I have not noticed before, and I had to try it. It tasted really good 😉 In the normal shop where I live, there is not so much organic meat to find. So I was happy to find this in my store, where I normally do my shopping.

DSC_0117

I also bought fresh rosemary to the lamb I am going to make this weekend. 

2016-03-21 02.08.06

It was so good with a cup organic coffee, I feel a bit tired today. Now I am going to enjoy the rest of my evening, and just relax. Most of the shopping for easter is done, and that feels really good. Two days more of working, before I take a few days off! Really need it 🙂

❤ Ingrid ❤

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Økologisk mat og drikke! Organic food and drinks! og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s