Breakfast time!

Want to read in english? Scroll down 😉

Det er rolige morninger i hjemmet for tiden, og jeg koser meg. Er inni en veldig god og deilig periode nå, hvor alt med jobb er lystbetont. Det har nok sammenheng med at jeg holder på å utvikler meg videre, og det føles godt.

DSC_0170

Til frokost er det ofte chiagrøt må jeg innrømme, og det er så herlig med rolige morninger og bra påfyll av energi. Som både er sunt og smaker godt ❤ Oppskrift på chiagrøt kan du finne her. Den inneholder rundt 10 gram karbohydrater etter oppskriften, så det er en vurderingssak. Om du vil ha mindre karbohydrater, tar du mindre jordbær eller bytter med bringebær.

DSC_0181

Siden det er påske, slo jeg til med litt ekstra bær idag 🙂 Om du vil ha en frokost som holder deg mett i mange timer, kan jeg trygt anbefale denne. Jeg kan gå ufattelig mange timer før jeg føler sult igjen, etter en sånn frokost. Perfekt før trening og aktivitet, og chiafrø tilfører masse god energi og ikke minst omega 3 som kroppen trenger. Ikke minst så er denne frokosten her vesentlig bedre for magen og kroppen enn brød 😉

Nå skal jeg ha en rolig dag på kontoret, og plundre med litt forskjellig. Snart er det langhelg på meg også, det skal bli herlig. 

❤ Ingrid ❤

Breakfast time!

It`s quiet mornings at home at the moment, and I’m really enjoying myself. I am in a very good place right  now, where all the work I do feels good. This probably reflects the fact that I keep on developing my skills, and it feels very good.

DSC_0170

For breakfast I often eat porridge with chiaseeds and strawverries, and it ‘s so wonderful with quiet mornings and a good energy boost. Which is both healthy and tastes good ❤ Recipe for this porridge you can find here. It contains about 10 grams of carbohydrates for this recipe, so that is a judgment call for you, if that is to much for you or not. If you want less carbs, you take less strawberries or replace with raspberries.

DSC_0181

Since it`s Easter, I had some extra berries today 🙂 If you want a breakfast that makes you feel full for many hours, I can safely recommend this one. I can go unimaginably many hours until I feel hunger again after this breakfast. Perfect before training and activity, and chia seeds add plenty of good energy and especially omega 3 fatty acids that the body needs. This breakfast is also so much better for your health and your stomach, then bread ever will be!

Now I am going to have a slow day at the office!

❤ Ingrid ❤

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Lavkarbo frokost/kvelds/lunch! og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s