Just be happy, not perfect!

Want to read in english? Scroll down 😉

Jeg lever og ånder for en sunn livsstil, spise sunt og ta vare på egen helse så godt som man kan. Allikevel vet vi alle at livet handler om mer enn bare det. Jeg tror vi må slutte å etterstrebe dette med å være perfekt hele tiden, mange forventer nemlig dette av seg selv.

Artikkel om Lavkarbo. Ingrid.

FOTO: Pål Bentdal

Det er jo ikke mulig, og det er faktisk helt ok og ikke være flink hele tiden. Med en sunn livsstil har man et meget godt grunnlag, for et godt og langt liv. Det er ikke sånn at man ødelegger alt om man spiser noe usunt av og til, kanskje er dette veldig aktuelt nå i disse påsketider. Mange vil nok føle at de feiler denne påsken, og mange vil sitte igjen med følelsen av at alt er ødelagt.

Skulle du falle litt ut av de sunne matvanene dine, er det faktisk opp til deg om du skal forbli der eller ikke. Om du spiser usunt noen få dager, så er det faktisk din jobb å komme på rett spor igjen etterpå. Innsatsen din før påske, kan aldri ødelegges av noen dager med usunn mat i påske. Jeg vet veldig godt hvordan følelser kan endres, på bare et øyeblikk. Man går inn mot påske, tenker at man skal være knallhard mot seg selv. Motivasjonen er gjerne på topp, og man føler seg sterk.

Det er overraskende hvor fort dette kan skifte, til å føle at man bare har sååå lyst på noe. Alle andre sitter rundt deg og spiser den maten som du har sluttet med, plutselig sitter du med begge hendene i godteposen selv også. Så fort kan det skifte, og har man først tatt en bit blir det fort flere. Hva gjør man da? Jeg ser ofte mange som tror at alt er ødelagt, at det er game over. Det er jo ikke det. Du sitter med makten, du bestemmer din fremtid og du bestemmer hvor veien skal gå. Det er din jobb å fortsette med sunn mat igjen dagen etter, eller etter påske, om ting gikk litt skeis.

Artikkel om Lavkarbo. Ingrid.

FOTO: Pål Bentdal

Påsken kan ikke ødelegge dine resultater og din helse alene, det som er faretruende for dine resultater og din helse er om du velger å bli igjen i den usunne maten. Velger du å ta den usunne maten med deg videre, da blir det ødelagt. Velger du derimot å ta den sunne maten med deg videre, ligger alle muligheter forran deg ❤

Meningen med dette innlegget er ikke at jeg skal gi dere en unnskyldning for å spise usunt hele påsken. Meningen med innlegget er å belyse temaet, for det er et faktum at mange gir seg med en gang noe går skeis. Skulle jeg gitt meg med en gang noe ikke gikk som jeg hadde tenkt, da hadde jeg ikke vært her jeg er idag. Da hadde jeg vært like stor da, fordi jeg ikke hadde komt noen vei.

Av og til er det okei å gi litt slipp, om uhellet skulle være ute. Du bestemmer fremdeles hvordan fremtiden din skal se ut, og du bestemmer selv hvilke vaner du vil beholde.

Artikkel om Lavkarbo. Ingrid.

FOTO: Pål Bentdal

Just be happy, not perfect! Because perfect does`nt exist!

❤ Ingrid ❤

Just be happy, not perfect!

 

I live and breathe for a healthy lifestyle, eat healthy and take care of my own body. Anyway, we all know that life is about more than just healthy living. I think we need to stop the strive to be perfect all the time, many expect  this from themselves and I don`t think that`s a good thing.

Artikkel om Lavkarbo. Ingrid.

FOTO: Pål Bentdal

It is not possible offcourse, and it is actually quite ok not to be perfect all the time. With a healthy lifestyle you have a very good foundation, for a good and long life. It ‘s not like you are destroying everything if you eat something unhealthy sometimes. Many will feel that they fail this Easter, and many will be left with the feeling that everything is destroyed.

If you fall a little out of your healthy eating habits, it is actually up to you whether to remain the unhealthy foods or not. If you eat unhealthy for a few days,  it is actually your job to get back on track afterwards. Your efforts before Easter, can never be destroyed by a few days of unhealthy foods.  I know very well how emotions can be changed in just a moment. Your plan is maybe to be tough on yourself. The motivation is on top, and you feel really strong.

It is surprising how quickly this can change, into feeling that you just have to have something. All your family and friends are sitting around you, and eat the food that you’ve stopped eating. Suddenly you are sitting there, with both hands in the candy bowl. It can change so fast, and if you first take a bite, it quickly becomes more. What do you do then? I often see many who believe that everything is destroyed, it’s game over. That’s not true at all. You still have the power, you can still decide your future and decide which road you want to follow. It’s your job to continue with healthy foods again the day after or after Easter, if things went a bit wrong.

Artikkel om Lavkarbo. Ingrid.

FOTO: Pål Bentdal

Easter can not destroy your results and your health alone. What`s really crucial for your results and your health in the future, is whether you choose to remain in the unhealthy foods or not. If you choose to take the unhealthy food with you in the future, then it will be destroyed. If you choose to take the healthy food with you, you have all possibilities in front of you ❤

The meaning of this blogpost is not to give you an excuse to eat unhealthy the whole Easter. It`s suppose to inspire you to not give up, because it`s a fact that many people give up when something goes wrong. If I would give up whenever something did not go my way, I would never be where I am today. I would still be a very big girl, struggling with obesity. Sometimes it is okay to not be perfect. You still decides how your future will look like, and you decide which habits you want to keep.

Artikkel om Lavkarbo. Ingrid.

FOTO: Pål Bentdal

Just be happy, not perfect! Because perfect does`nt exist!

❤ Ingrid ❤

Please feel free to share my blog on facebook with your friends!

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Just be happy, not perfect!

  1. Marit Skare sier:

    Veldig godt skrevet, Ingrid. Dette har jeg god erfaring med. God påske.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s