Økologisk påfyll!

//reklamelenke//

Want to read in english? Please scroll down ❤

Idag har vi vært ute en tur, og handlet siste greiene til påske. Idag reiste vi på Spar, og der fant jeg endelig den økologiske rømmen til Røros meieriet. Gleder meg ordentlig til å smake på den, og den er ikke homogenisert. Hurra 🙂

DSC_0190

Boksen er på 270 gram, 30 gram mindre enn vanlig. Prisen husker jeg ikke, jeg skulle ha den uansett så. Så hadde det også kommet påfyll av kokosolje og krydder i posten fra Iherb, mer om mine iherbfavoritter kan dere lese HER (link). Der ligger det både rabattkode og 4 av mine favoritt produkter.

DSC_0192

Mer kokosolje kom som alltid i grevens tid, bestilte dobbelt så stort glass denne gangen. Går jo så fort unna når jeg bruker dette daglig i kaffe og matlaging.

DSC_0199

Kokosolje extra virgin er fantastisk for kroppen, både innvendig og utvendig. Kan hjelpe til med fettforbrenning også, og har faktisk en antibiotisk effekt. Kan hjelpe oss å holde oss friske, eller få oss fortere frisk om vi først er blitt syk. Kan også hjelpe mot sopp/candida problemer. Nå blir jeg svært sjeldent syk da, men kan være et godt tips for dem som vil styrke immunforsvaret sitt. Det er faktisk brukt extra virgin kokosolje i forsøk på «behandling» av HIV pasienter, og ved et daglig inntak av 1 dl kokosolje ble de merkbart bedre.

Nå er det påskeferie for denne jenten her også, men jeg kommer nok til å blogge. Etter påsken har jeg faktisk flere spennende ting på gang. Jeg starter med kursing i lavkarbo, det er nå spennende i seg selv. Men jeg starter også nye personlige prosjekter og mål, som jeg kommer til å blogge om. Så her blir det mye spennende fremover, gled dere 🙂

❤ God påske, Ingrid ❤

New in, Organic food!

Today we have been out for a walk, shooped the last stuff for Easter holiday. Today we traveled to another shop than usually, and I finally found the organic sour cream I have been looking for. Looking forward to taste it, and it is not homogenized . Hurray 🙂

DSC_0190

I also got more of extra virgin coconutoil from Iherb in the mail, and a new organic spice I like to try out. You can read more about my iherb favorites here (adlink) There is also a cupon code if you want to 🙂

DSC_0192

As usual it was just in time I got more of this fantastic coconutoil, I use a lot of it and I use it everyday.

DSC_0199

Extra virgin conut oil is wonderful for your body, both inside and out. Can help with fat burning as well, and actually it has an antibiotic effect on the body. Can help us stay healthy, and it can also help us get well quicker if we first have become ill. Can also help against fungal / candida problems. Now I’m very rarely sick, but could be a good tip for those who want to boost the immune system. Extra virgin coconut oil have also been used in attempts to «treatment» of HIV patients, and by a daily intake of 1 dl coconut oil they got  noticeably better.

Now it’s Easter holidays for me too, but I’ll probably be blogging every day. After Easter I actually have more exciting things to come. I will be starting a new personal projects and goals, I’m going to blog about them offcourse. I am really excited about that, and I hope you will find it interesting. More info about this new project is coming soon 😉

❤ Happy Easter for everyone, Ingrid ❤

 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Økologisk mat og drikke! Organic food and drinks! og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s