Green World!

Want to read in English? Please scroll down 😉

Vi har nå gått over til å drikke kun økologisk kaffe her hjemme, og i den forbindelse har jeg testet litt forskjellig. Coop sin økologiske er god, vi har også prøvd Kjeldsberg sin. Den synes jeg ikke nådde helt opp, etter min smak. Den var ikke dårlig, men jeg kommer ikke til å kjøpe den igjen.

DSC_0228

Idag var turen kommet til Green World, og den var veldig god. Personlig synes jeg den var hakket bedre enn Coop sin, så det var en positiv smaksopplevelse. Coop sin er ikke dårlig, men denne var altså hakket bedre. Akkurat slik jeg liker at kaffen skal smake egentlig, så det er ingen tvil om at denne blir den nye favoritten.

Idag har vi vært på en tur i marka, og en det smakte ekstra godt med en nydelig kopp kaffe da vi kom inn igjen 🙂 Kaffen kan kjøpes på Kiwi, Spar og Meny iallefall. Jeg har kjøpt kaffen selv, og er ikke sponset om noen lurer. Så dette er min helt personlige mening!

❤ Ingrid ❤

Green World!

We have started with only drinking organic coffee, and today it was Green World in my coffee cup. I don`t know if you have this type of coffee in your country, but I have been trying out several organics coffee the last few weeks. Coop`s organic coffee is good, but this coffee, Green World, was even better.

DSC_0228

My absolut new favorite, and I am going to stick with this one I think. It tasted just like I want my coffee to taste, so I am happy 🙂

Today we went for a walk in the woods, so a cup of real good coffee tasted nice when we were back at home.

❤ Ingrid ❤

 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Økologisk mat og drikke! Organic food and drinks! og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s