Breakfast and training!

Want to read in English? Please scroll down 😉

Flott start på dagen idag, noe jeg er virkelig fornøyd med. Jeg trente rett etter at jeg stod opp, og det setter fart i kroppen. Styrketrening var på planen idag, og jeg er litt mørbanka all over. Var ikke verdens beste økt, men den kunne vært verre. Jeg fikk gjort det jeg skulle, og at jeg antageligvis blir støl er bare et bra tegn.

DSC_0286

Rett etter trening spiste jeg 1 kokt egg, og så denne chiagrøten jeg er så glad  i. Oppskrift kan dere finne her (link).

Nå skal jeg faktisk snart ut å gå tur oppover fjellsiden her, viktig å nytte siste fridag fullt ut. Imorgen er det full fart igjen, men blir deilig det også 🙂 Jeg skal komme med litt spennende nytt senere idag, eller. Jeg håper iallefall at dere finner det både intressant og spennende 🙂

❤ Ingrid ❤

Breakfast and training!

Today I started my day with some training, strenght was  the main focus. I did my best and pushed myself good, and it is a very fresh way to start the day.

DSC_0286

After the training I ate 1 boiled egg, and my favorite porridge with chiaseeds. You can find the recipe here (link)

Now I am actually soon going out on a walk with my boyfriend, it is important to enjoy the last day off. And I am getting som extra training out of it. Later on today I will tell you about a new and exciting project, at least I hope you will find it exciting. More about that later. Hope you are having a really good day!

❤ Ingrid ❤

Please feel free to share my blog on facebook with your friends 😉

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Lavkarbo frokost/kvelds/lunch! og merket med , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s