Nytt prosjekt, nye mål!

//reklamelenker//

Want to read in English? Please scroll down 😉 

Idag gikk startskuddet for mitt nye prosjekt, det har blitt mer og mer klart for meg at jeg trenger et klart mål å jobbe mot. Noe som virkelig driver meg frem, og jeg ser definitivt at jeg har godt av å endre kropps sammensetningen min. Nå har jeg en del løshud på kroppen min, og det er ikke så rart etter å ha gått ned 60 kg. Men jeg vet jeg har potensiale til å få bort enda mer fett, og forme kroppen mer. Jeg har ikke nødvendigvis et mål om å gå så veldig mye mer ned i vekt, men jeg skal jobbe mot å endre sammensetningen. Vil definitivt ned i fettprosent og cm.

DSC_0279

DSC_0280

Det er ikke med stolthet jeg deler disse startbildene, langt der ifra. Her er det mye å jobbe med som dere ser, og det er akkurat det jeg skal gjøre. Nå må jeg legge til at jeg nok ikke har vært flink med kostholdet i påskehelgen, og er oppblåst på grunn av det. Jeg har samlet litt over 2 kg vann og regner med at jeg om en uke har fått greie resultater å vise til. Har man spist litt mer karbohydrater en periode, samler man fort vann og blir oppblåst. Da får man som regel gode resultater når man henter seg inn igjen.

Sitter litt inne å dele disse start bildene, men skal dere få følge meg på denne reisen så må jeg jo nesten det. Det er bare fakta, slik jeg ser ut idag.

Hvordan skal jeg så utføre dette?

Jo, jeg skal følge et moderat lavkarbokosthold. Jeg kommer til å følge prinsippet i våre kostholdsplaner for moderat lavkarbo, og spist max 30 gram karbohydrater hver dag. Disse karbohydratene skal jeg hente hovedsaklig fra grønnsaker og litt bær. Kostholdsplaner kan bestilles her (adlink) for de som er interessert i det. Anbefaler å kjøpe plan for 4 uker, og helst med oppfølging om du trenger støtte, hjelp og en motivator. Oppfølging/veiledning skjer via mail.

Det andre som må til for at jeg skal klare dette her, det er trening. En god blanding av styrketrening og cardio trening. Treningsrutinene mine er ganske greie nå for tiden, jeg har kommet i gang igjen etter en liten pause. Jeg må bare prioritere fremover, og jeg kommer til å lukke øynene mine senest kl. 23 på kvelden. Vekkerklokken skal ringe kl. 07 morgenen etterpå og da skal jeg stå opp, uansett. I helgene blir jeg nok ikke å ha vekkerklokke på, men stå opp så tidlig som mulig.

Spisemønsteret mitt skal også være i rutine, jeg skal spise etter Periodisk Faste prinsippet og skal gå all in etter det prinsippet nå. Har lenge spist sånn mer eller mindre, men har ofte hatt kokosolje i kaffen, eller spist noe smått utenom. Nå er det altså fullt fokus på det, og spisevinduet mitt kommer til å starte kl. 09 og vare til kl 17 ca. Utenom det skal jeg altså faste, det vil si at jeg bare drikker vann utenom. Ideelt sett kunne jeg godt tenkt meg å ha spisevindu fra kl.11-19 ca. Men i forhold til trening blir det umulig for meg å forholde meg til, siden jeg som oftes må trene en gang mellom 7-9 på morgenen. Da er det viktig med mat etterpå, og dermed passer det dårlig med faste frem til 11. Kroppen trenger proteiner etter trening, og det skal den få. Dette med at jeg skal følge periodisk faste prinsippet, betyr ikke at jeg skal sulte meg selv. Jeg skal få i meg minst 1600 kcal hver dag, og helst vil jeg opp på 1700 et sted. Periodisk faste betyr altså at man spiser den maten man skal ha, innenfor spisevinduet man har valgt. Spisevinduet bør være noenlunde likt fra dag til dag, for best effekt.

Jeg må være ferdig med trening, dusjing, frokost og mailbesvarelser før kl. 10 på formiddagen. For da begynner jeg med samtaler vedrørende kurs som jeg skal lede fremover. Derfor må jeg være hard på mine prioriteringer, jeg må komme meg i seng og jeg må komme meg opp slik at jeg får gode rutiner. Kursene jeg skal drive med fremover foregår nå i første omgang online, så alle som vil kan melde seg på. Kurset som starter imorgen ble fylt opp på under et døgn, neste kurs starter 25.april. Er du intressert i det, er det lurt å sende meg en mail nå på info@lavkarbohelse.no. Merk mailen med «kurs i lavkarbo» så får du mer info fra meg. Kurset er perfekt for de som vil ha en god innføring i lavkarbo, og få tett og personlig oppfølging i startfasen. Muligheter for oppfølging og samtaler videre blir også mulig.

Når det gjelder mengden med trening for min del nå fremover, skal jeg trene minst 4 dager i uken. De 4 øktene skal jeg virkelig presse meg, både på styrke og cardio. Alle økter over de 4 blir bonus, og jeg blir kjempeglad om jeg får en liten gåtur eller to ekstra. 2 økter styrke og 2 økter cardio er målet.

Dette blir altså mine mål fremover, nå skal jeg komme i god form er meningen. Jeg ønsker å prøve å stramme opp og se hvor mye jeg kan gjøre med løshuden osv. selv. Som dere sikkert forstår så er ikke mitt hovedmål å gå ned så mye i vekt fremover, men å gå inn i cm og få mindre fettprosent. Såklart regner jeg med at det forsvinner noen kilo også, spesielt nå første uken iallefall. Jeg velger bevisst å følge et kosthold med max 30 gram karbohydrater pr. dag, fordi det er et nivå som passer meg bra. Jeg trives der, og så har jeg veldig lyst å bevise for dere at man ikke nødvendigvis MÅ ligge under 15 gram for å få til noe 🙂

Dere skal nå få bli med meg på denne veien også, og jeg håper virkelig at jeg klarer å få til dette her. Jeg er iallefall veldig gira og veldig klar, jeg trenger klare mål å jobbe mot og nå er de satt. Håper jeg kan melde om gode resultater neste uke på cm fronten, og at det kan synes noe på nye bilder. Wish me luck 🙂 

❤ Ingrid ❤

New project and new personal goals!

It`s about time to set some new goals for myself, I really need it to be in focus. I have lost about 60 kg on my journey, and I am really happy about that. But I also see that my body has a lot more potensial, so I am going to work on that. I am also a bit excited to see how much I can do myself, since I have loose skin after mye big weightloss.

DSC_0279

DSC_0280

It feels really scary to share this photo with you, but if ypu are going to follow me on the way I have to 🙂 This easter I have not been eating the best I can, so I am really a bit blown up. At least my belly :/ My new goals are not so much about loosing a lot of weight, it is about loosing inches and loose fat. I have gained about 2 kg this easter, and that feels kind of crappy. But I hope that this first week is going to fix the most of that.

So how am I going to reach my new goals? 

 • I am going to eat not more then 30 carbs each day
 • I am going to train at least 4 times a week, with maximum effort. All over 4 times a week is a bonus. I am going to train both strenght and cardio.
 • I am goin to eat after intermittent fasting, that means that I am going to eat between 09 and 17 each day. The rest of the day I am only drinking water. It dos not mean that I am starving myself, I am going to eat enough in the hours I am eatning.

I have a lot of work in the future, and that is very good. But with a lot of clients, I have to prioritize my own time as good as I can. That means that I am going to sleep latest by eleven in the evening, and stand up at 07 in the morning. I have to do my training, shower and breakfast before 10 in morningtime. So I simply have to get into a good routine. I have already started today, and I am so far feeling good. Had 2 workouts today, strenght and i walk in the mountain. So I am feeling happy and good about that. 

Hopefully I have some good resaults to show you next monday, I am really excited and looking forward to see how much I can do with my body. 

❤ Ingrid ❤

Please feel free to share my blog with your friends on facebook 🙂

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Trening med lavkarbo! og merket med , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

5 svar til Nytt prosjekt, nye mål!

 1. hildegunn sier:

  Du er tøff som legger ut bilder av deg!!! Jeg synes du ser kjempe fin ut nå!! 🙂
  Lykke til med prosjektet ditt, du er god!!

 2. Yvonne sier:

  Periodisk faste er veldig bra dersom man trives med det! 🙂 Har spist slik i nesten 3 år nå, nå hører det med at jeg er veldig vant til å trene på tom mage (no problemo) Å trene slik kan øves på og du kan alltids forskyve vinduet litt etter hvert. Du er dyktig!! 😀

  • Lavkarbotips sier:

   Tusen takk 🙂 Jeg tror trening på tom mage går fint, har gjort det en del. Det eneste som blir nytt for min del er å virkelig være prippen på spisevinduet og kun vann utenom. Håper bare at spisevinduet jeg har satt kommer til å funke, men trenger mat etter trening. Så da ble det best sånn. Jeg er veldig treg på trening jo lenger ut på dagen det går, og jeg er iallefall ikke noen kveldstrener. Spennende blir det iallefall, og håpet er jo at dette skal booste fettforbrenningen 😊

 3. Ann Beate Schjølberg sier:

  Du e bære rå!!!😊😊 Håpa sjøl på litt meir trening nu,å d e supert å følg dæ:)) D masse inspirasjon i ailt du jør!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s