Periodisk faste dag 2!

Want to read in english? Scroll down 😉

Definitivt ny vane for meg dette, men tror jeg har truffet litt bedre på matinntaket mitt idag. Jeg spiste chiagrøt (link) til frokost, og et kokt egg. 

DSC_0170
Det metter alltid like godt 🙂 Jeg spiste omtrent på slaget kl. 09, og jeg var virkelig sulten etter igår. 

Midt på dagen tok jeg kokosolje i kaffen, pluss noe skinkestek og noe rester av lammelår. 

Til middag litt før 17 ble det faktisk kyllingklubber idag! Med rømme fra Røros smakte det nydelig godt. 

Har ikke vært så hard på grønnsaker idag, har rett og slett bare «glemt» det litt. Totalt antall karbohydrater endte dermed opp på ca. 15 gram idag for min del. Tror nok det kommer til å ta litt tid før kroppen blir helt fortrolig med kun vann mellom 17 og 9, sult nå i starten tror jeg nok er normalt. Men det er bedre ikveld enn det var igår, og det har nok med at jeg har spist noe mer 🙂 

Har vært en travel men god dag på jobb idag, har kost meg og kurset er blant annet i full gang nå. Idag har jeg hatt treningsfri, og er støl etter igår 😮 Imorgen skal jeg ha løpetrening, og jeg er spent på hvordan det går på tom mage. Tiden vil vise, og jeg skal iallefall time det slik at jeg kan spise direkte etterpå. 

Så langt går det altså bra, og jeg er spent på resultatene om 1 uke. Har jo aldri gått fullt inn for periodisk faste før, så usikker på hva jeg kan forvente meg av resultat. Jeg passer på at jeg spiser minst 1700 kcal i spisevinduet mitt, så dette er ikke noe sultekur for å ha det sagt (igjen). 

❤ Ingrid ❤Intermittent fasting day 2! 

This is all very new to me, having this eating routine. But I am doing well, but I am feeling the hunger I can tell you. For breakfast I ate porridge with chiaseeds (link), my favorite 🙂 and a boiled egg. 

DSC_0170
I ate at 9 and It tasted really good, because I was so hungry. This always makes me feel full, and satisfied. 

In the middel of the day I drank some coffee with coconutoil, ate some pork and leftovers from the lamb. 

For dinner I had chicken, with organic sour cream. Yummi 🙂 

Have been eating about 15 carbs today, a little bit less then my limit. But that is okey, I had a really buissy day today. But I think the amount of food is better today, I don’t feel as hungry as I did last night. I think and hope my body will adjust, and I am a bit excited about what kind of resaults I can show you next monday. I have never eaten like this before, so I am not sure what to exspect. 

And I have to say it, I am only eating between 9-5 in daytime. From 5-9 the day after I am only drinking water. But that does not mean that I am starving myself, I eat at least 1700 kcal every day 🙂 

❤ Ingrid ❤ 

Please feel free to share my blog with your friends on Facebook 🙂 


Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s