Yesterday!

Want to read in English? Please scroll down 😉

Jeg tenkte det kunne vært lurt å skrive en oppsummering på foregående dag, så langt det lar seg gjøre. Skal ha tid til å oppdatere ofte også, men jeg skal prøve så godt som jeg kan.

Igår gikk alt i alt helt greit, var ikke noen superdag sånn rent matmessig. Ikke det at jeg spiste feil, for det gjorde jeg absolutt ikke. Jeg landet på ca. 25 gram karbohydrater, og det er helt greit. Godt innenfor max grensen på 30 med andre ord. Det som jeg gjorde feil, var at jeg nok spiste litt lite i spisevinduet mitt, jeg har vært vant med å spise innenfor 7-8 timer før. Men det har vært hovedmåltidene, og så har jeg tatt noe smått utenom. Kokosolje i kaffen, pålegg og knaske på ol. Det skal jeg ikke nå, og det har jeg merket godt. Igår hadde jeg 2 treningsøkter også, og jeg endte opp på ganske nøyaktig 1700 kcal. Dette var nok gjerne litt lite, jeg skulle ha spist 1800 minst tror jeg. Når kvelden kom, ble jeg nemlig veldig sulten. Så det ble mye vann, og rumling i magen.

Det var vel uansett litt som forventet, siden jeg hadde vært litt skeiv i påskehelgen når det kommer til mat. Ekstra sult er jo da ganske vanlig, og ved å hoppe rett på PF (periodisk faste) med en gang. Ja, da ble sulten til og ta å føle på. Jeg klarte meg allikevel, og det å legge meg og sovne rundt 23. gikk veldig fint. Våknet før klokka ringte idag tidlig, det føltes veldig deilig. Så jeg har vært oppe siden litt før syv.

Jeg er sulten nå også, men det var verre å kjenne på det igår kveld. Nå kan jeg jo uansett snart spise. Det er uvant for meg å starte dagen på kun vann, og ikke kaffe. Når jeg nå skriver dette er klokken snart 09 og jeg skal både spise og drikke kaffe 🙂 Første samtale med kunde idag er kl. 09.30, så bra jeg får mat i meg før den tid 🙂

❤ Ingrid ❤

Yesterday!

A short version in english today, since I have a lot going on today. Yesterday went okey, but I think I ate to litle. I had two workouts, so I probably should have been eating more then I did. But, I did what I was suppose to. And now the clock is soon to be 09, so I can eat and drink coffee again 🙂 Yey.

I was really hungry last night, but I did it. I think this will be easier over time, to adjust how much food I need to eat and when I am going to eat it.

More updates are coming later on today 🙂

❤ Ingrid ❤

 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s