En typisk matdag for meg på periodisk faste!

//reklamelenker//

Want to read in english? Please scroll down 😉 

Jeg spiser jo som dere nå vet etter periodisk faste prinsippet, og begynner å trives ganske godt med det. Senere ikveld skal jeg dele resultatene fra første uken, men nå tenkte jeg å skrive kort og greit om hvordan det ser ut for meg på en typisk dag.

Jeg spiser mitt første måltid ca. kl. 09, ofte er det chiagrøt må jeg innrømme.

DSC_0286

Hender seg at jeg koker meg et egg i tillegg, eller tar noen biter med økologisk spekepølse eller noe. Kaffe drikker jeg etter at første måltid er spist.

Rundt kl. 12-13 spiser jeg neste gang, men hva jeg gjør der varierer litt. Men jeg har som regel alltid 2 kopper med kaffe og da bruker jeg 2 ss kokosolje i hver av koppene. Så jeg får en del fett der også.

Økologisk kaffe, og øøkologisk kokosolje. Som regel så spiser jeg noe også, tar det litt ut ifra hva jeg har. Men noe som hovedsaklig inneholder proteiner og fett.

Middag spiser jeg litt før 17, og jeg er (kanskje dessverre) utrolig glad i kylling. Det blir dermed ofte kylling i en eller annen form, jeg er svak for kyllingklubber for eks.

DSCN3971

Jeg bruker som regel rømmedressing til, da jeg liker det veldig godt som dipp. Igår hadde jeg faktisk entrecote med stekt sellerirot og kviteseidsmør på biffen. Veldig godt det også 🙂

Ja, her blir det som regel tre måltider. Måltidet i midten er som regel en salig blanding av litt forskjellig. Idag kokte jeg 3 egg for eks. og spiste dem som dem var. Hadde kokosolje i kaffen, så jeg dekket inn fettet der. Jeg er ikke særlig sulten i fasteperioden lenger, det hender seg når det går mot leggetid. Men jeg er stort sett veldig fornøyd, og søvnen har jeg ikke problem med akkurat.

❤ Ingrid ❤

A day with intermittent fasting!

I want to tell you very quickly how I eat during a day with intermittent fasting. What kind of food and so on. Later on today I will share the resaults from my first week, but first this.

For breakfast I very often eat porridge with chiaseeds, very tasty and filling. I never drink coffee before I have been eatning my first meal at 9 in the morning.

DSC_0286

Around 12 I start to want my next meal, this meal is often a bit «whatever» I have that is easy. This is in the middle of mye workday, so I often solve it by taking coconutoil in my organic coffee.

I usually take 2 cups of coffee and use 2 tablespoons of coconutoil in each of them. But I also eat something little on the side, something with proteins and a little fat. Today for example I took 3 boiled eggs.

For dinner I am really into chicken, and I love chicken wings and stuff like that..

DSCN3971

I very often use a dip of sour cream 🙂 Yesterday I had entrecote/steak with fries celeriac, and just used some real butter on the top of the steak. Tasted also really good 🙂

So this is normally how I eat, and the last meal (dinner) is about five in the afternoon. I am not so hungry anymore in my fasting time. Maybe I can feel it a little bit when I am going to bed, but that is not a problem for meg. I sleep very well, and there is no problem at morningtime either.

❤ Ingrid ❤

Please feel free to share my blog with your friends 🙂

 

 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til En typisk matdag for meg på periodisk faste!

  1. Lise Kristin sier:

    Skal prøve å spsie tidligere middager fremover jeg også 🙂 Jeg prøver meg også på IF – er i full jobb og arbeidsdagene er vanskelig gitt! men i dag klart jeg 16 timer også! Ble veldig sen middag i går pga trening, men mitt faste-vindu var fra kl 19 i går – 12.00 i dag! I helgene er det mindre problematisk siden jeg jo ofe over 2-3 mer i fstetiden 😉

    • Lavkarbotips sier:

      Så spennende 😊 Jeg er veldig fornøyd så langt, er mye mindre sulten nå i fasteperioden. De siste dagene har jeg egentlig ikke vært sulten… Blir en vanesak som alt annet etterhvert, så håper jeg bare at det også kan gi resultater på kroppssammensetningen min sånn litt etter litt👍🏻

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s