Resultat uke 1

//annonse//

Want to read in english? Please scroll down!

Da har jeg hold på i en hel uke med mitt nye, personlig prosjekt (link). Kort fortalt vil jeg ned i cm og fettprosent, og jeg er spent på hvor langt jeg kan komme. Løshud finnes i rikt monn, men jeg er veldig spent på hvor bra jeg kan få det av meg selv.

Forrige uke startet jeg altså med friskt mot etter påske, men jeg hadde ikke forventet de helt store resultatene denne uken her. Jeg er i den perioden hvor kroppen blir oppblåst og samler vann, helt naturlig. Så da ventet jeg lite fremgang i grunnen. Hadde det i bakhodet da jeg startet, og sa til meg selv at jeg ikke måtte bli skuffet ved denne første målingen her. Jeg har ikke sjekket fettprosent idag, det er ingen vits i å gjøre hver eneste uke. Men jeg har målt og veid meg, hovedfokus er på cm.

Som dere sikkert ser, så er magen forandret seg litt siden forrige uke. Minus 3 cmm på magen der jeg er størst (nede) og minus 2,5 i midjen der jeg er smalest. Nå var jeg veldig oppblåst etter påskehelgen forrige uke ved start, og oppblåst idag pga andre ting 😮 Så ja, jeg er bare glad det er såpass grei forandring idag jeg.

Lår og rumpe var ingen nedgang overhodet, bryst var mer eller mindre det samme. Overarmene var det litt forskjell på også, men absolutt mest har skjedd på magen.

Jeg er i grunnen veldig fornøyd med det, og i tillegg så har jeg gått ned 1 kg. Det må jeg jo nesten få med 😉 Jeg er meget fornøyd med det, tatt i betraktning at kroppen min samler vann i denne perioden. Så blir litt spennende og se hva som skjer til neste ukes oppdatering.

Her går vi altså sakte og rolig, jeg har god tid 🙂 Jeg vet jo meget godt at store resultater kommer over lang tid med hardt arbeid.

Husk at du nå kan melde deg på lavkarbokurs hos meg, send meg en mail på info@lavkarbohelse.no så får du mer informasjon. Neste kursstart er 25.april! Hovedfokus på livsstilsendring ❤

❤ Ingrid ❤

Update after one week with intermittent fasting!

I have no been doing intermittent fasting in one week, and I have been doing all my workouts. So far so good 🙂 I told you about my new personal project (link) last week.

I want to see how far I can come by myself, getting this loose skin of mine a little better 🙂 I was very prepard about not getting the biggest change this week, my body is going into my period. I always collect so much water then, so I am happy I got some resaults at all.

The biggest change happened with my stomack. About 5,5 cm on my to measuring points. I am very happy about that, and I also lost a little bit on my arms. But mostly everything else is about the same, so the stomack has changed the most.

I also lost 1 kg, and I think that is really good, consider where I am in my cycle. So I am happy, and can`t wait to see what happens until next monday. I am going to continue to work hard, and I wont give up.

❤ Ingrid ❤

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Resultat uke 1

 1. stylishline sier:

  Hei
  Har gått på lavkarbo (mellom 10-30 karbo pr dag) i 14 dager. Holdt meg rundt 1400 kcal pr dag. Har i denne tiden gått opp 1 kg..😫Hvordan er det mulig😱

  Klem fra Line

  • Lavkarbotips sier:

   Hei 😊 er meget mulig du kan få effekt av å øke på kcal til rundt 1600 iallefall. Eller det kan være at det tar litt tid før vekttapet kommer i gang. Jeg har sett tilfeller hvor vekttapet ikke har startet ordentlig før etter 4 uker. Det er ikke vanlig direkte, men det kan skje. Da er det en stor tålmodighetsprøve såklart, og det forstår jeg godt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s