Lowcarbfood!

Want to read in english? Please scroll down 😉 

Jeg har travle uker for tiden, og i helgene prøver jeg å slappe litt av. Det fungerer veldig fint, og må si jeg trives veldig godt i rollen som kursleder for så flotte deltagere. Jeg spiser veldig enkelt for tiden, da jeg setter pris på enkel mat mellom slagene. Chiagrøt er omtrent daglig innslag, oppskrift kan dere søke frem i bloggen min på søkefeltet. Jeg har laget flere varianter, og alle synes jeg er kjempegode. Det er en grøt som metter meg godt og lenge, pluss at den gir meg masse energi.

DSC_0019

Veldig god med raw kakao i faktisk 🙂

DSC_0083

Hjertesalat er en ting som er veldig enkelt å ta frem og bare fylle opp med godsaker. Jeg vasker alltid alle bladene og legger dem i tett boks eller pose. Da holder de i mange dager, og er alltid klar for bruk.

DSC_0099

Laget til og med taco i dem på fredag, med parmesan ost. Anbefales 🙂

Det er så mye enkelt man kan lage seg og av og til tar jeg faktisk bare en god, stor ostebit. Samt en kaffekopp med kokosolje i, om jeg er sulten men ikke har tid til å lage noe. Så jeg holder med andre ord kostholdet bra, selv om jeg er i en travel periode. Det gir resultater da, det er helt sikkert. Det skal jeg dele med dere imorgen, da er det akkurat 14 dager siden jeg startet med periodisk faste.

❤ Ingrid ❤

Lowcarbfood!

I am in a period with a lot going on, and I need simple food that I just can make in a hurry. My breakfast is very often the porridge with chiaseeds, you can easy find recipe on my blog iff search for it in my blog. It keeps me full for hours, and I really like how easy it is to mix together in the evening before I go to bed.

DSC_0019

I really love it with raw cacao and organic coconutmilk.

DSC_0083

I also use a lot of salad leafs, I wash them when I buy them. Then I put them in a plastic bag or something, and it stays fresh for days. I only have to pick them out of the bag, and fill them with good stuff. Here I used cickhen, majo and veggies.

DSC_0099

I even made tacos on friday, with parmesan cheese ❤ Very good and tasty, I recomand it 😉

If I am hungry and don`t really have time for cooking, I sometimes grab a big chunk of cheese, and a cup of coffee with coconutoil in it. So I am really sticking to my way of eating, and I love it. My intermittent fasting has been going on for 14 days tomorrow, and it gives me great resaults. I will share them tomorrow, but I am really happy with it all.

❤ Ingrid ❤

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s