Nytt lavkarbokurs!

//annonse//

For my norwegian followers!

Jeg har startet opp med kursing i lavkarbo og livsstilsendring. Første kurs er omtrent halvveis, og jeg starter opp en ny runde den 25.april.

Kurset har fokus på å finne sin egen vei innenfor lavkarbobegrepet, og ikke minst det å skape seg varige vaner man føler man kan leve med over tid. Det er tett og personlig oppfølging for hver enkelt deltager, med samtaler hver uke over telefon. Det spiller absolutt ingen rolle hvor du bor, da kurset skjer online og over telefon.

Om du er klar for å sette i gang med din reise, anbefaler jeg at du tar kontakt med meg på mail: info@lavkarbohelse.no Merk mailen med «lavkarbokurs» i emnefeltet, så får du mer informasjon om hele kurset og pris fra meg.

Med meg får du en kursleder som har vært der selv, som vet hvilken fallgruver man lett havner i og som vet hvor man må ta tak og jobbe for å lykkes over tid. Et bedre kosthold gir også bedre helse, i tillegg til vekttap og mer energi. Siden 2011 har jeg selv gått ned 60 kg, og stortrives med min nye hverdag. Jeg vet det er mulig, og vil veldig gjerne hjelpe andre med å få til en varig livsstilsendring.

FOTO: Pål Bentdal!                                                FOTO: Privat!

Neste oppstart er altså 25.april, og det er fremdeles noen ledige plasser. Siste påmeldingsfrist er 17.april. 

❤ Ingrid ❤

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s