Resultater uke 2

For english version, scroll down!

Da har det gått 14 dager siden jeg begynte periodisk faste, jeg kastet meg i gang 2.påskedag oppblåst etter påskehelgen.

DSC_0280

DSC_0024

Etter en uke var mye av oppblåstheten gått tilbake igjen, og jeg hadde gått ned en god del cm rundt magen. Ikke så mye ellers. Totalt mistet jeg 5,5 cm rundt magen, da fordelt på 2 målepunkter.

DSC_0106

Jeg har ikke lov, men var litt sånn «deppa» idag tidlig. Det burde jeg ikke være, for det har skjedd ting denne uken også. Jeg har faktisk gått ned 4,5 cm nederst på magen, der jeg er bredest. Det er kanskje rimelig synlig at løshuden nå blir slappere? Midjen har jeg gått ned ca. 2 cm, da måler jeg lenger oppe der jeg er smalest. Så totalt på magen disse 14 dagene er det jo hele 12 cm, fordelt på 2 målepunkter!

Her ser dere fra dag 1 og idag 🙂

Joda, jeg er veldig fornøyd, og så har faktisk overarmene mine krympet noen cm hver. Siden start ca. 3 cm ned på begge, det er nesten litt utrolig. Bryst siden start er ca. 1 cm ned, ingen kjempeforandring der. Noe som egentlig er litt utrolig, siden jeg har mistet så enormt mye på magen min. Kan det ha med periodisk faste å gjøre? Ikke vet jeg 🙂

På lårene mine har jeg heller ikke gått ned en eneste cm, helt uforandret. Rumpa hadde idag krympet med ca. 1,5 cm siden start. Jeg kunne godt tenkt meg litt mindre lår og rumpe også, men magen er definitivt det jeg har hatt mest lyst til å bli kvitt. Det ser jo ut som om akkurat det går helt strålende da ❤ Så må jeg jo ta med at jeg har gått ned 900 gram også, ikke værst det heller. Selv om jeg fokuserer på cm.

Alt i alt kan jeg ikke være misfornøyd, det er ikke lov 🙂

❤ Ingrid ❤

My resaults after 2 weeks with intermittent fasting!

I have been eating after intermittent fasting for 2 weeks now, and I am satisfied with the resaults. I was a bit «down» this morning, but really, I should`nt be.

DSC_0280

I started here, monday 2 weeks ago.

DSC_0024

This was last monday, 5,5 cm lost from my belly. Together from to different messure points.

DSC_0106

This is today, and I don`t know if you can see it. But my skin is getting more and more hanging, it`s getting empty from fat. I have actually lost 4,5 cm from the bottom of my belly this week, where I am biggest.On the waiste I have lost about 2 cm. I have lost totally 12 cm from my belly, this to weeks.

Here is a picture from day one, and the last one from this morning. My butt is almost the same, lost 1,5 cm the last week. My thighs are still the same. I would really like to loose som more of my thighs and my butt, but my maingoals was to loose bellyfat first. And I think I can say that I have succeed on that goal 🙂 My overarms also has been going down about 3 cm each since I started, that is really good. My breast is almost still the same, that is kind of funny 🙂 I only lost about 1 cm there… If the intermittent fasting makes me loose more bellyfat? I don`t  know. But for sure this is working really good for meg. I also use coconutoil every day, and I know that can help to burn off bellyfat as well.

Well, I am suppose to be happy. So I am going to be happy, not feeling down 😉 And before I forget, I also lost 900 grams. Almost a kg 🙂

❤ Ingrid ❤

 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s