3 lchf måltider du lager på et blunk! 

De fleste av oss har travel hverdag, og mye stress. Stress og et hektisk liv generelt, er kanskje den største sabotøren for å klare å spise sunt. Her er tre raske og mettende måltider. 


Har du en pakke røkt laks og egg, har du et herlig måltid på få minutter. Pisk opp 3 egg, 3 ss kremfløte (evt.vann) litt salt og pepper. Stek i 1 ss smør, og legg på røkt laks og litt salat om du har. Metter veldig godt, er ferdig på få minutter og smaker herlig. 


Burger med asparges! Bruk 150 gram kjøttdeig, kna inn krydder og form til burger. Surr et par skiver bacon rundt asparges stenger, begge deler stekes i panne. Veldig fort gjort faktisk, og metter utrolig godt ❤

Skulle tiden virkelig være knapp, er det flere ting man bare kan ta og spise der og da. Økologisk spekepølse, den er kjempegod. En feit ostebit, eller kanskje kaffe med kokosolje eller kremfløte kan redde deg? Du får noe i magen din, og det holder deg gående til du får tid til å lage et litt større måltid 🙂 

Det aller beste rådet er nok å være forberedt og alltid ha «noe» du kan smekke sammen på liten tid. Ikke la stress være et hinder for kostholdet, det aller beste er nok å prøve å stresse ned. Da stress ikke er særlig positivt for helsen vår heller 😉 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

2 svar til 3 lchf måltider du lager på et blunk! 

  1. Janke sier:

    Har sendt deg mail :):)

  2. Maria sier:

    Hei, takk for en veldig fin, god og ærlig blogg! Jeg lurer på dette med fløte og kokosfett i kaffe/te. Etter jeg begynte på lavkarbo har jeg blitt glad i å litt kremfløte i kaffekoppen om morgenen, og kanskje i en kopp te om kvelden. Spørsmålet mitt er om dette er ok på lavkarbo? Jeg prøvde meg med kokosfett i dag, tror det krever litt tilvenning. Men hva vil du si er best? Og er det stor forandring mellom kremfløte/kokosfett? Jeg forsøker å holde meg under 5g karbohydrater per 100g. På forhånd takk for svar!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s