Kurs i lavkarbo og livsstilendring!

//annonse//

Et kurs er over og et nytt har startet, det føles både trist og spennende. Noen av dem som gikk første kurs med meg, skal fortsette i 4 uker til. Noen prøver seg på egenhånd, og noen kommer kanskje tilbake. Nye deltagere er på plass, og kurset er fullt også denne gang.

Veldig spennende og gøy, artig å bli kjent med nye mennesker og ikke minst hjelpe dem. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg startet med kursing i lavkarbo og livsstilendring, det har vært kjempemoro og svært så givende fra dag en. Jeg setter så absolutt pris på mer personlig kontakt med kundene mine, og det er så godt å følge med på den personlige utviklingen og reisen de begir seg ut på.

Jeg kommer med andre ord ikke til å slutte med kurs, dette er noe jeg kommer til å fortsette med og utvikle videre. Neste kurs start er 30. mai, og da er det jo ca. 1 mnd til sommeren for alvor sparkes i gang for mange 🙂 Det er fullt mulig å reservere seg plass til kurset som starter 30. mai allerede nå, noen har allerede gjort det 🙂

Send meg gjerne mail om du er intressert i kurset, så får du pris og utfyllende informasjon fra meg! Mailadresse: info@lavkarbohelse.no-merk mailen med «lavkarbokurs». 

Sånn generell info:

  • Kurset varer i 4 uker, det er selvsagt mulighet for videre veiledning etterpå
  • God personlig veiledning i de 4 ukene (inkl. personlige samtaler med meg)
  • Kurset har fokus på varig livsstilendring, med fokus på ordentlig mat
  • Kurset foregår online og via telefon, så det spiller ingen rolle hvor du bor

Det er noe med å lære seg hvordan man kan endre matvanene sine,  holde på dem over tid og få på plass rutiner som passer akkurat deg. 

Her hos meg skjer det med andre ord mye om dagen, både på jobb og privat. Jeg bruker veldig mye enkel mat om dagen, og sånn er det av og til i perioder for meg også. Trikset er jo å alltid ha noe raskt man kan ta hjemme, som er lchf-vennlig og som ikke trenger noe særlig tilberedning.

Igår hadde vi laks faktisk, jeg/vi er hos mine foreldre for tiden. Så mamma lagde stekt laks, og jeg spiste med blomkål/brokkoli og røros rømme. Helt nydelig var det ❤

DSC_0190

Den Røros rømmen er utrolig god, jeg har også med meg kokosolje. Som er kjempefint å ha i kaffekoppen, om jeg trenger næring en liten stund uten at jeg har tid til å ta et måltid med mat. Jeg holder fremdeles på med mest mulig økologisk mat, hjemme bruker jeg nesten utelukkende økologiske grønnsaker. Økologisk krydder og jeg har blitt veldig glad i den økologiske spekepølsen til Gilde. Økologiske egg er en selvfølge, og får jeg ikke tak i dem blir jeg regelrett sur 🙂

Idag tenker jeg å lage kyllingklubber til middag, med røros rømme som dipp til med noen grønnsaker.

DSCN3971

Jeg kan jo også si at jeg har tatt en pause fra periodisk faste faktisk. Jeg var og er vel forsåvidt veldig fornøyd med periodisk faste, men så travel som jeg er nå tar jeg en pause. Jeg tror nok jeg definitivt kommer til å kjøre nye runder, om det blir mulig 😉 Men akkurat nå er jeg veldig fornøyd med å faktisk bare holde kostholdet mitt. Jeg har jo hatt en akilleshæl hele veien, og det er stress og spesielt om jeg er borte hjemmefra. Hjemme har jeg all mat lett tilgjengelig, så da går det som regel veldig greit. Når jeg er borte har ofte unnskyldnigene blitt mange, og lett for å rote meg litt bort.

Nå har vi vært borte siden søndag, og jeg spiste lavkarbo på turen til Osterøy. Jeg har også holdt kostholdet siden vi kom hit, og det går faktisk veldig veldig greit. Det slår meg jo at jeg heller ikke har slitt så veldig med det denne gangen, det føles egentlig like så greit som hjemme. Så man kan vel kalle det personlig fremgang for min del også.

Kanskje jeg også blir inspirert av alle de flinke kursdeltagerne mine? 

Uansett, jeg er på et veldig godt sted i livet mitt. Får jobbe med det jeg brenner for, jeg utvikler meg selv også og jeg har det veldig bra rett og slett. Jeg kommer aldri til å gi meg i jobben med å hjelpe andre til en sunnere livsstil og et bedre liv 🙂

❤ Ingrid ❤

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s