Personlig utvikling!

Jeg tror at man stadig har forbedringspotensiale, den dagen man tror man er utlært stopper jo alt opp. Jeg lærer stadig nye ting, jeg studerer og jeg utvikler meg. For de som måtte lure så går det bare bra med mine studier på Tunsberg Medisinske Skole 🙂 

Nå den siste uken har vi vært hos mine foreldre en tur, vi reiser hjem igjen imorgen. Jeg jobber ganske mye i ukene nå, med kursing, veiledning og diverse. Så vi er nødt til å reise imorgen. Det som har vært min største svakhet fra dag 1, har vært kostholdet når jeg ikke er hjemme i mine vanlige rutiner. Jeg tror jeg har brukt det som en unnskyldning mange ganger, tenkt at det ikke er så viktig når jeg ikke er hjemme. Kanskje er det ingen krise heller, men det er så fryktelig tungt å komme i gang igjen. Ny detox fra sukker og karbs osv. 

Denne gangen har det gått helt supert, jeg har holdt kostholdet mitt og det har gått så fint. Jeg var veldig innstilt før vi reiste ned, jeg ønsket å spise LCHF og det har jeg gjort. Klapper meg selv ganske så godt på skulderen for det, men helt ærlig har det gått ganske enkelt. Jeg har ikke tenkt på mat med karbs, jeg har jobbet mye og kost med med mat som gir meg god næring. 

Klart jeg har tatt en del raske løsninger, fordi jeg er så travel. Som for eks. makrell i tomat, pålegg med majones, chiagrøt osv. 


Jeg har boikottet Mills majones, de bruker soyaolje i sine produkter. Synes det er en skam at de tok et steg i retning og begynte med rapsolje, for så å ta tilbake soyaoljen… Til og med de billige majones merkene bruker rapsolje!! Skam på dere Mills. 


Jeg har også brukt makrell i tomat, gjerne med majones på. Denne har mer karbohydrater enn Stabburet, så egentlig er Stabburet sin den beste. Har kjøpt den også 😉 

Tror det har vært redningen min, enkel mat lett tilgjengelig. I tillegg til at jeg var mentalt innstilt på at jeg ikke orket karbo kjøret, og at jeg bare vil ha det bra med meg selv. Det har jeg ikke med mye karbohydrater, da er ingenting i harmoni. 

Nå i helgen passer vi nevøen vår, det er megahyggelig. Koselig å tilbringe godt med tid sammen med lillegutt, før vi reiser hjem imorgen tidlig. Blidere gutt skal man lete lenge etter ❤

God helg til alle! 


Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s