Kurs i livsstilsendring!

//annonse//

Jeg er godt i gang med andre kursgruppe, og holder fortsatt på med veileding på noen av de som var på forrige gruppe. Kjempegøy og givende, trives som bare det med denne jobben. Det er ganske mange som kan en god del om lavkarbo fra før, men når det kommer til å fikse en endring over tid er det mange som sliter mer. Jeg har selv vært der, så jeg vet hvor frustrerende det er å føle at man liksom ikke får det til på lang sikt.

Min reise ned i vekt har gitt meg en uvurderlig kunnskap, som jeg liker å benytte i mitt arbeid med å hjelpe andre. Det som gleder meg veldig mye, er når jeg får tilbakemeldinger på at min metode hjelper for dem også. Det er jo ingen tvil om at kosthold er en ferskvare, det virker så lenge man gjør det. Når man slutter og går tilbake til gamle vaner, får man jo heller ikke effekt lenger.

Er det en ting som er demotiverende, så er det nettopp det med å føle seg som en evig slanker. At man aldri kommer noen sted, at man er av og på. Jeg tror også at mye godt kan komme ut av å ha en veileder og motivator, som kan komme med noen støttende ord og forklare hvordan ting ofte er.

Det jeg vil frem til, er at det er fullt mulig å melde seg på kurs med meg. Selv om du har kunnskap til lavkarbokosthold fra før. Kanskje trenger du den ekstra motivasjonen, med å ha en konsultasjon i uken hvor vi går igjennom uken som har vært og setter lys på det som kan være vanskelig?

Jeg har ledige plasser på kurset som starter 30.mai, et kurs går over 4 uker. Men det er absolutt mulig å forlenge det, om det skulle være behov for det. Send meg mail til info@lavkarbohelse.no og merk mailen med «kurs» i emnefeltet. Så får du all nødvendig informasjon fra meg. 

img_1282

En endring av livsstil er krevende, tar tid og er tøff. Allikevel så har jeg så stor tro på at det ikke er umulig, det går bra om man jobber med helheten. Flytte bort fokuset fra det som er ubetydelig, og flytte fokuset over på det som virkelig har en betydning. Det hjelper og gir resultater. Jeg tror egentlig ikke på at det finnes noe som et håpløst tilfelle, jeg trodde selv at jeg var et håpløst tilfelle. Heldigvis så tok jeg kraftig feil!

Meld gjerne din interesse til meg, så hører du fra meg 🙂

❤ Ingrid ❤

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s