3 ekstra gode lavkarbomåltider!

//inneholder reklamelenker//

Da var en ny dag her, og imorgen er det rød dag. Det må iallefall jeg innrømme blir deilig. Ikke noe feil med å jobbe mye, men absolutt ikke feil med noen dager for å lade opp innimellom heller.

Idag tenkte jeg å gi dere tre forslag til ekstra gode lavkarbomåltider. Lavkarbomat er ofte god mat, her er mine favoritter ❤

wpid-dsc_0163.jpeg

Fylt squash, helt utrolig deilig. Ikke så veldig tidkrevende og vanskelig å lage heller. Dette er kosemat, med verdens beste samvittighet. Oppskrift kan dere finne HER (link)

DSC_0345

Laksefilet er favorittmåltidet mitt når det kommer til fisk, jeg lager forskjellige varianter med tilbehøret. Med rekesalat, salat og rømme er det helt himmelsk. Fremgangsmåte finner dere HER (link).

DSC_0297

Dette er kanskje en av mine aller største favoritter, hjemmelaget roastbiff. Det er så utrolig godt, allikevel egentlig et veldig enkelt måltid. Det tar litt tid å steke roastbiffen, da den blir best som langtidsstekt. På den annen side så lager den jo seg selv, man trenger ike passe på så fælt når man langtidssteker på lave tempraturer. Se oppskriften HER (link) og la deg inspirere 🙂

Trenger du hjelp til din kostholdsendring? 

Kostholdsplaner finnes på www.lavkarbohelse.no (adlink)

30.mai starter jeg ny pulje med kurs, finnes fremdeles noen ledige plasser der. Send meg mail til: info@lavkarbohelse.no ved interesse og merk mailen med «kurs». Da vil du motta informasjon om pris og hva kurset inneholder.

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Lavkarbo frokost/kvelds/lunch!, Lavkarbo middag! og merket med , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s