Dette skjedde med periodisk faste!

Jeg har ikke fått noen spørsmål rundt dette, men det er kanskje fordi jeg nevnte at jeg hadde pause fra periodisk faste i et innlegg for en stund siden. Som dere kanskje husker, så prøvde jeg for noen uker siden periodisk faste i kombinasjon med trening. Det fungerte utrolig godt for meg sånn egentlig, og jeg fikk jo supre resultater.

img_1878

Dette skjedde på bare 2 uker, og jeg var strålende fornøyd med det.

Så hva skjedde? 

Vel, ingen stor dramatikk sånn egentlig. Jeg ønsket en pause fra periodisk faste, og det ligger jo kanskje litt i navnet: Periodisk faste 😉

Vi reiste også ned til mine foreldre, og jeg valgte litt å bryte pga det også. Nettopp fordi jeg har hatt store vansker med å holde kostholdet mitt, når jeg er borte hjemmefra. Det viktigste for meg ble dermed og faktisk holde lchf kostholdet mitt når vi var der, og jeg tror det hadde vært vanskeligere om jeg skulle periodisk faste samtidig.

Jeg har i tillegg kjørt kroppen min litt hardt de ukene etter påske, jeg jobber veldig mye og det liker jeg veldig godt. Det å kurse (link) andre til å få en bedre livsstil, stortrives jeg med. Problemet kom når jeg etter påske begynte å jobbe utrolig mye, i tillegg til at jeg begynte med periodisk faste OG jeg trente 5 økter pr. uke. Jeg fikk en liten smell, og av og til er jeg dyktig på å glemme at jeg ikke må presse meg så hardt.

Jeg er som regel veldig frisk nå. Jeg er symptomfri fra FM (fibromyalgi) så lenge jeg spiser sunt og trener moderate mengder. Har med andre ord et veldig godt liv, og føler meg veldig tipp topp helsemessig. I de periodene jeg glemmer at jeg kan få en trøkk om jeg blir for ivrig, får jeg som regel en liten trøkk som påminnelse. Det er litt vanskelig å finne balansen med andre ord, siden jeg blir kjempeivirg og ikke klarer å ha det i bakhodet at det ikke er lurt å kjøre 110% innsats, men at 80% er mer enn nok på en måte.

Ikke minst så er det jo bra nok, jeg elsker å føle meg frisk og fin. Så jeg bør jo egentlig bare huske på det. Så målsetningen min nå er å trene 2-3 dager pr. uke, noe som har fungert kjempebra før. I tillegg til å selvsagt spise bra, og det gjør jeg 🙂

Om jeg kjører ny runde med periodisk faste kan godt være, men det skal jeg ikke ta en avgjørelse på akkurat nå. Andre ting i livet mitt er viktigere for meg nå, så får vi se. Jeg kan absolutt anbefale periodisk faste, det føltes ganske bra og så lenge man spiser nok i spisevinduet sitt så går man ikke sulten heller. Målet med periodisk faste er heller ikke å sulte seg så 😉

Vil du lese mer om periodisk faste, kan du gjøre det i dette innlegget HER (link)

Jeg spiser med andre ord helt vanlig lchf for tiden, og spiser når jeg vil. Matlysten er det ikke noe galt med, for å si det sånn 😀 ❤

❤ Ingrid ❤

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s