For en tilværelse!

Håper dere har det flott, at dere har fått utnyttet noe av den varmen vi har vært heldige å få? 

Jeg har prøvd, men formen min er litt medium for tiden. Jeg prioriterer jobb, og koser meg med det. Er for all del ikke sengeliggende, langt der ifra. Har det i grunnen bra, man må bare bremse litt av og til. 


Jeg har fått nytt været litt idag da, fantastisk utsikt. Fått en god dose D vitamin, og det trenger jeg sikkert 😉 


Det som er litt synd, er jo at varmen forsvinner igjen og 17.mai blir som vanlig. Ja ja, fint med rutiner for all del 😀 Men noen rutiner hadde det vært helt greit med noen avvik på… 

Maten min er så enkel om dagen, at det knapt er noe å blogge om. Spiser stort sett ting som jeg kan spise der og da, enkle lavkarboløsninger med andre ord. Har for øvrig spist årets første grillribbe, og det var supergodt! Metter jo så sinnsykt lenge, masse godt fett 🙂 

På 17.mai skal vi ha flintsteik og det gleder jeg meg også til, har blitt en tradisjon for oss her 🙂 


Må som regel ha en god saus, grønnsaksmos og surkål til den. Er så masse god mat, at det er vanskelig å gå lei. I år har vi faktisk tenkt oss å reise ut en tur på 17.mai, det er ikke vanlig for oss å være egentlig. Vi liker oss stort sett stille og rolig hjemme, men i år har vi lyst ut å se litt på livet. 

Jeg håper dere har det bra. Selv nyter jeg livets gleder, og håper det ikke tar så veldig lang tid før finvær og varme kommer tilbake. 

❤ Ingrid ❤

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s