Ny slagplan! 

Først vil jeg takke varmt og hjertelig for alle de gode ordene igår ❤ Vi trengte alle solskinnshistoriene, og det gir oss masse håp for fremtiden. 

Som dere fikk vite igår, ble det negativt forsøk denne gangen også. Fryktelig trist, og igår var regelrett en skikkelig tung dag. Vi var deppa begge to, men vi prøver jo å tenke positivt fremover også. 

Jeg har tenkt en del, og jeg ønsker å prøve å gå ned noen kilo til. Om det hjelper, vet jeg ikke. Det kan jeg umulig vite, før jeg har prøvd. Jeg hadde egentlig bestemt meg for at det kapittelet var over for min del, det har ikke vært noe jeg har ønsket å stresse mer med. Nå har jeg allikevel lyst til å prøve på det, og hvem vet, det kan jo ha effekt. 

Jeg tenker ca. 5 kg ned, det burde ikke være uoppnåelig å få til. Tror nok det kommer til å ta litt tid, men jeg skal virkelig forsøke å få det til. Jeg skal ta i bruk periodisk faste igjen, og såklart kombinere med strikt LCHF. Kommer til å blogge om reisen der, muligens ikke oppdatering hver uke. Men innimellom kommer jeg nok til å oppdatere litt rundt fremgang osv. 

Planen nå er altså ørlite mer vekttap, og ellers leve som normalt. Har vel sjeldent vært mer takknemlig for jobben min, og jeg fortsetter med kursing fremover i livsstilsendring og lavkarbo. Mer info om det kan dere få ved å sende meg mail til: info@lavkarbohelse.no Merk mailen med kurs i emnefeltet. Så får du info om innhold og pris på kurset. 

Dagene går altså som normalt, og det trengs. Er vel ikke helt sunt å bare sitte å sture og tenke på alt som ikke går. Da er det bedre å fokusere på noe jeg får til, noe som faktisk går bra ❤ 

Vekttap vet jeg at jeg kan få til, om jeg legger fullt fokus på det. Og jobben er helt fantastisk, og det er ikke noe som er mer givende enn å se kursdeltagere som utvikler seg mer og mer. 

Joda, det fins mye å være takknemlig for i livet. Selv om det er vanskelig på et plan, så er det veldig mye annet som er bra. Det hjalp å gråte litt igår, og det er lov å være nede noen dager. Men samtidig må man jo bare kjempe på. Blir nok ikke noe start på mitt vektprosjekt før etter pinsehelgen og 17.mai må jeg innrømme. Men etter det er det full gass 🙂 

Tenk positivt og det positive vil til slutt komme!

❤ Ingrid ❤ 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

2 svar til Ny slagplan! 

  1. Elisabeth Fjellgård sier:

    Oppdaget bloggen din.Flott å lese. Skal følge deg. 🙂
    Har nok noen kilo selv å slite bort. Elisabeth

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s