Mat for meg :)

Dagene går utrolig fort. Jeg har ganske fullt kurs disse 4 ukene, så jeg jobber mye. En del andre ting som skjer også, men jeg har det så bra for tiden. I tillegg klarer jeg faktisk å få til en gåtur (nesten) hver dag. 


Jeg spiser ikke super strikt om dagen, men jeg ligger innenfor lavkarbo såklart. I snitt 30-max 50 gram karbohydrater pr.dag. Fungerer helt greit forsåvidt, jeg koser meg med maten om dagen. Blåbær med kremfløte, nam ❤


Er så mett etter middag idag! Kyllingklubber med den deiligste salat, hadde også på litt rømmedressing på salaten. Stappa mett! Brukte litt økologisk mais i salaten. Mais bruker jeg ikke noe mye av generelt, spiser du strikt bør du styre unna. 


Jeg har vel gått i sommer modus kan man kanskje si. Blir litt bær, kald chiagrøt, salater osv. Har dere forresten testet soltørkede tomater i salat til grillmat? Oh my, spiste det fredag som var hos mamma og pappa. De kjøpte jeg på Rema 1000. De lå i olje, med urter og hvitløk mener jeg. 4,5 gram karbohydrater pr.100 gram. Smakte veldig, veldig godt ❤

Jeg håper dere har det like godt som meg nå. Nyt dagene med fint vær, og spis lett sommermat! Det gjør jeg 😊

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

5 svar til Mat for meg :)

 1. Julie Bugge sier:

  Oppskrift på kyllingkubber?

 2. Julie Bugge sier:

  Oppskrift på kyllingklubber?

  • Lavkarbotips sier:

   Jeg gjør det veldig enkelt. Krydrer med økokrydder (hvitløkssalt og pepper) og steker på 200 grader i ca 45 minutt. Dette er med rå kyllingklubber 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s