Sommerkurs med meg?

//annonse//

Jeg starter snart nytt kurs igjen, ukene flyr jo kan man si. Hver 4 uke tar jeg inn nye, og i den gruppen som starter opp den 27.juni har jeg fremdeles noen ledige plasser. Jeg har litt begrenset plass for sommerkurset mitt, men jeg har plass til ca. 5 stykker til.

Jeg får (heldigvis) mange gode tilbakemeldinger på kurset, noe jeg er veldig glad for. Dette er jo en jobb jeg legger mye energi, innsats og glede i. Jeg har faktisk lyst til å dele en tilbakemelding med dere, fra en tidligere deltager. Kommer gjerne til å dele flere tilbakemeldinger etterhvert.

Her får dere tilbakemeldingen fra Wenche Åsan:

«Jeg har gått på lavkarbo-kurs hos Ingrid, og er veldig fornøyd. Jeg
tok også et oppfølgings-kurs for min egen del.
Har lært mye om tålmodighet, mental trening, fått masse informasjon og
oppskrifter.
Det har vært supert å snakke med en person som skjønner hvordan du har
det, og hva du snakker om.
Det har for meg gjort at jeg nå har tro på meg selv, og at jeg skal nå
målet mitt 🙂 Jeg vil anbefale kurset på det varmeste.»

Wenche var med på mitt første kurs, og hun valgte å forlenge kursperioden sin. Det er den en del andre som har valgt å gjøre også, noe som i enkelte tilfeller kan være lurt. Wenche har gått ned 6 kg, og har virkelig kommet langt på vei til sitt mål. Tusen takk Wenche for at du vil dele, og jeg er stolt av deg. Det vet jeg at du er av deg selv også 🙂

img_1282

Med meg får du en kursleder som har vært der selv, som vet hvordan man kan komme seg videre og få orden på kostholdet. Selv har jeg gått ned 60 kg, kun ved endring av livsstil og kosthold. Kurset varer 4 uker, men jeg prioriterer alltid de som vil forlenge perioden og tar inn nye etter hva jeg har kapasitet til. Nå er det altså ca. 5 nye plasser ledige til start 27.juni, du kan nå sikre deg plass ved å ta kontakt med meg på: info@lavkarbohelse.no

Merk mailen med lavkarbokurs, og du får pris informasjon og generell informasjon om kurset fra meg. Det er veldig personlig veiledning fra meg, en til en samtaler (ikke gruppe). Det spiller heller ingen rolle hvor du bor i landet, jeg har deltagere fra hele Norges lang jeg 🙂 Det går via internett og tlf. så det går veldig fint. Kurset passer også veldig fint for deg som kan en del om lavkarbo fra før, men ikke klarer endringen over tid.

Spiser man bedre, lever man bedre. Ingen vits i å vente med å ta tak til høsten kommer. Det er kanskje nå det er lurest å gjøre endringene, når du faktisk har bedre tid til å fokusere på deg selv ❤

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, lavkarbokurs og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

5 svar til Sommerkurs med meg?

 1. Vibeke Feiring sier:

  Har sendt dg mail ang start 27 juni Mvh Vibeke

 2. Oddny sier:

  Sendtmail om kurs 27

 3. Bente Pettersen sier:

  Hei. Er det ledig plass på kurset du skal ha nå den 27 juni? Jeg kunne tenke meg å være med på dette. 🙂 Bente

 4. Trine Lise Krane sier:

  Kunne gjerne tenkt meg å delta på et kurs .
  Har du noe ledig utover høsten .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s