Er det endelig vår tur?

Det er en berg og dalbane med følelser å bære på en liten en i magen, etter så mange år med kjemping for å få det til. Det er en følelse av uvirkelighet sånn egentlig, men jeg prøver å holde meg positiv og ikke stresse for mye. Nå skal ikke jeg lage om denne bloggen til å bli en mammablogg, bare sånn at det er sagt. Naturlig nok har det blitt lite blogging om lavkarbo den siste tiden, men overskuddet er ikke der og jeg er ute på reise for sommeren også med Cirkus Minimax. Så det blir liksom ikke tid til det, og jeg konsentrerer min energi rundt jobb og det å klare å slappe av når jeg trenger det.

For er det en ting som er fremtredende så langt i denne graviditeten, så er det at jeg er trøtt. Veldig trøtt. Jeg sover mange timer hver natt, er tidlig til sengs. Men det er ikke nok, jeg må sove minst 1 gang og gjerne flere ganger på dagtid også. Jeg overlever det, for all del 🙂 Jeg kunne spydd hver eneste dag, det gjør jeg ikke. Jeg kjenner på kvalme fra tid til annen, men det er ikke noe stort problem for meg. Er jo nesten som om man bekymrer seg for det også vet dere, for «alle» er jo kvalme er inntrykket man har…

img_2551

Nå har det jo gått en stund siden vi fikk se lille spire med bankende hjerte for første gang, og jeg har egentlig ikke flere ultralyder før den ordinære i uke 18 ca. Men vi har egentlig bestemt oss for at vi vil ta en til når vi kommer hjem igjen, da er jeg ca. uke 11 mener jeg. Bare fordi vi vil se at alt fremdeles står bra til… Synes i grunnen det er litt dumt at vi ikke fikk litt ekstra oppfølging pga blødingene jeg har slitt med. Men samtidig er det vel fordi de ikke kunne se noe galt antar jeg?!

Uansett, vi ønsker å se den lille igjen. Er alt bra da også, tror jeg at jeg klarer å slappe enda mer av. Blødningene mine har egentlig forsvunnet da, og det er jeg bare glad for. Men jeg har det jo i bakhodet da, at det kan komme tilbake.

Da er det bare å håpe at alt står bra til neste gang også 🙂 ❤ Jeg tror egentlig at det gjør det, ingenting som egentlig tilsier noe annet. Men, vi er helt ny på dette og har kjempet så lenge. At jeg tror det er godt for oss begge å få enda en bekreftelse på at alt er bra der inne.

Har jo litt følelse av uvirkelighet da, som om det ikke er helt sant. Men, det er jo det 🙂

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

7 svar til Er det endelig vår tur?

 1. Birgitte sier:

  Hei vennen!
  Følelsen av uvirkelighet er veldig vanlig første gang, men sikkert enda mer når dere har jobbet så lenge for dette. Den vil du nok beholde til du begynner å føle de første bevegelsene. 🙂 Og først når du er helt sikker på at det er spiren du føler, og ikke noe annet, vil det gå ordentlig opp for deg, vil jeg tro. Og fra da av vil du forhåpentligvis klare å slappe mer av også. For da vil du føle at du har mer kontroll selv også.

  Jeg er såååå glad for dere, og gleder meg veldig til å følge deg og dere!!!

  Stoooore klemmer herfra! 😀

  • Lavkarbotips sier:

   Du er bare fin Birgitte 😊❤️ Jeg prøver å slappe av, og slapper iallefall vesentlig bedre av nå enn før ultralyden.. Men tror det kan hjelpe å ta en ekstra når uke 12 nærmer seg ❤️

 2. vakkerlakk sier:

  Forstår at det føles litt uverkeleg, sjølv om du har fått det bekrefta med ultralyd. Du kan alltids be om ekstra ultralyd, men det kan hende at du får nei. I så fall kan du gå privat. Fastlegen kan også lytte med sånn doppler så du får høyre hjartelyden (trur du kan høyre den sånn så tidleg, men er ikkje heilt sikker). Fastlegen hørte ikkje noko på meg første gongen, men det viste seg at morkaka låg på framsida, så det var ikkje så rart.

  Når det gjeld symptomer som kvalme osv så er det jo veldig individuelt. Eg var nesten ikkje kvalm. Litt trøtt og sliten i starten, men eg trudde jo det var fordi eg jobba 100% pluss Pussa opp leilighet etter jobb. Hehe. Så ja, nyt at du ikkje er kvalm og ta deg ein ekstra kvil når det trengs 🙂

  Heiar på både deg og den vesle spira!

 3. Eva sier:

  Jeg har også hatt blødning tidlig i svangerskapet, men alt var fint. Måtte bestille ny innvendig ultralyd pga bekymringer. De sa det er mer vanlig å blø tidlig enn man tror. Hvor mange uker er du på vei? Jeg er selv 11+4 ☺

  Masse lykke til med svangerskapet ☺

 4. Hege sier:

  Berg og dalbane med følelser ja. Det beskriver det godt. Sikkert ikke dumt med en ekstra ultralyd så håper jeg du klarer å slappe mer av når man ser at alt er bra. I siste svangerskap blødde jeg fra start til slutt nesten. Ga seg bare noen uker før termin. Sitter jo her med en 1-åring nå så det gikk bra. Ikke vet jeg helt grunnen heller. Men, det var litt slitsomt for man blir jo bekymret. Ønsker deg alt godt for resten av svangerskapet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s