Gravid og kosthold!

Dette her må jeg innrømme ble tøffere enn jeg trodde, eller jeg vet ikke hva jeg trodde på forhånd. Har jo sett at mange sliter med kostholdet i 1.trimester, så jeg var vel egentlig litt forberedt. 

Det har dermed blitt en god del dårlig mat på meg den siste tiden, med lettvinte løsninger. Jeg er så lite fornøyd med det, og jeg vil veldig gjerne gjøre det bedre. Mitt mål er selvsagt å spise lavkarbo i graviditeten, men de siste ukene kan jeg ikke si at jeg har klart det. Det går utover formen min også tror jeg, spesielt magen. Når man er gravid er jo forstoppelse ganske vanlig, brød/korn gjør ikke akkurat saken bedre. Så mitt hovedmål fremover nå er å innta helt minimalt ut av det, det er nesten verre enn sukker for meg. Nei, jeg tuller ikke. 

Jeg ønsker selvsagt ikke å spise masse sukker heller, så jeg jobber med saken og prøver å få litt mer grep. Om jeg ikke klarer det vet jeg jo resultatet, jeg vil legge på meg unødvendig mye. Det vil jeg jo aldeles ikke. Samtidig så ser jeg jo flere får mer grep rundt maten i 2.trimester, så jeg gleder meg 😅 Jeg har så lite energi om dagen, trøtt HELE tiden. Men det var jeg da jeg spiste noenlunde greit også, så det er vel bare sånn det er å være gravid. Har spist greit idag, så langt. Og er fremdeles like trøtt…. Kunne seriøst ha sovet hele dagen og natta om jeg kunne. 

Men, jeg får prøve så godt jeg kan i dette 1.trimesteret. Så blir det vel bedre forhåpentligvis ❤️


Fikk meg iallefall en god frokost idag, da Meny hadde flott salatbar. Blåbær med fløte skal jeg ha til lunch 😊  Jeg har gitt opp de Norske jordbærene, de er jo så dårlige i år…. Veldig sprøytet også etter hva jeg har forstått. 

Nå skal jeg prøve å slappe litt av, og prøve å holde oppe egen motivasjon. Korn og brød må iallefall bort, er ikke snakk om noe annet! 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

2 svar til Gravid og kosthold!

  1. Live sier:

    Sånn er det å gro et menneske😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s