Kurs 1.august! 

//annonse//

Jeg har kjørt sommerkurs med begrenset med plasser nå i sommer, og det angrer jeg ikke på. Kjempemoro å få hjelpe andre på veien, og jeg er så takknemlig for at jeg kan jobbe med dette. 

Jeg starter neste kurs 1.august og da kjører jeg som normalt er planen. Jeg har allerede en del påmeldte, men jeg har plass til flere. Kurset passer for deg som er ny på lavkarbo, eller deg som har problemer med å holde endringer over tid. 

Send meg en mail til info@lavkarbohelse.no og merk mailen med «kurs». Da får du all info du trenger av meg, både pris og gangen i kurset. Det foregår online og via tlf. Så du kan bo hvor som helst 😊 Det er personlig oppfølging, ikke i grupper. 


I prinsippet blir det litt som en «pakke» med konsultasjoner og veiledning. Vi snakkes 😉

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s