Kosthold i graviditeten! 

Idag har jeg begynt på uke 12, og jeg må jo si at jeg ikke har vært flink med maten. Det føles ikke godt, men nå er vi endelig hjemme igjen. Så nå er det bare å kjøre på fremover, og få ting på stell. 

Jeg har gått opp mye mer enn jeg liker allerede, og det har jeg tenkt til å prøve å stagnere litt. Nå er det nok en god del vann, i tillegg til at jeg har slitt med forstoppelse siden jeg ble gravid… 


Nå er det på tide å få inn mer riktig mat igjen, kvalmen har begynt å legge seg. Noen anfall får jeg til tider, men det er ikke så ofte som det var. Jeg skal ærlig si det, jeg har spist bort kvalmen og jeg har spist feil. Jeg har ikke kastet opp, men jeg har mer slitt med kvalme som sniker seg på og forsvinner ved matinntak. 

Fremover nå er planen å spise karboredusert. Jeg tenker også å blogge om dette, tenker kanskje det kan være av interesse for andre også 🙂 Det blir altså ikke strikt lavkarbo, det blir masse grønt, noe frukt, egg, salater, kjøtt, fisk og noe lavkarbobrød. Jeg skal vise dere mer fremover, og jeg tror det hjelper på min egen motivasjon også. 

Godt å være hjemme igjen, og det kommer altså til å bli mer mat her på bloggen igjen fremover. Det lover jeg 🙂 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s