Smoothie! 

//inneholder reklame//

Idag fikk jeg lyst på smoothie, og siden jeg kjører ganske så liberalt/moderat lavkarbo for tiden passer det jo bra. Dere som har fulgt med meg en stund, vet at jeg vanligvis er relativt strikt av meg. Graviditeten har snudd litt på det for min del, og jeg må finne nivået der jeg trives akkurat nå mens jeg er gravid. 

Jeg prøver dermed å holde meg godt under 100 gram karbohydrater totalt pr.dag, og vanligvis et sted mellom 50-70 gram. Så langt må jeg si det fungere bra, og man har god plass til litt frukt/bær om man vil det. Jeg vil bare være klar på det, slik at det ikke misforstås til at frukt og bær hver dag er greit på strikt, for det er det ikke. 


Ble nygjerrig på denne, og bestemte meg for å prøve. Jeg visste ikke at den var porsjonspakket, så det var en overraskelse da jeg åpnet den. 


4 sånne pakker inni posen. For min del må jeg si at jeg synes det er altfor mye plast på ting og tang. Men greit for porsjonskontroll da, men egentlig litt unødvendig… 


Det ble jo svært så enkelt forsåvidt, opp i et høyt dl mål og stavmikser nedi. Må tines litt først da, men man trenger ikke tilsette noe. Om du vil tilsette kokosolje så kan du jo det da, eller kremfløte 🙂 


Jeg spiste med skei jeg, den ble tykk og god kan man si. Dette er jo mer et mellommåltid eller en dessert, det metter nok ikke særlig lenge i seg selv og det er lite fett om du ikke tilsetter noe selv. Men for meg var dette frisk og godt, akkurat det jeg trengte. Jeg er imponert over hvor bra jeg holder søtsuget under kontroll, selv om jeg er svært så liberal i forhold til før. 

Jeg skal ha god middag senere, så det gleder jeg meg til 🙂 

Husk at du nå kan melde deg på kurs med meg når som helst. Send en mail til info@lavkarbohelse.no så får du all info og pris fra meg. Vi har også 50% rabatt på ALT i nettbutikken www.lavkarbohelse.no (kostholdsplaner). Bruk rabattkoden ved bestilling. 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s