Dette skjer fremover!

//annonse//

Jeg føler jeg er inne i en herlig tid, med den lille som vokser i magen og jobben min. Jobben føles veldig viktig for meg, og så lenge jeg er i form til det så skal jeg jobbe. Selvsagt. Jeg har håp om at graviditeten blir frisk og fin, sett bort ifra vanlige plager. Så langt går det fint, og jeg føler noe av den første tåka begynner å legge seg mer og mer.

Så da tenker jeg å fortelle litt om hva jeg kan tilby fremover:

  • I nettbutikken http://www.lavkarbohelse.no, er det nå supersalg. Alle standard kostholdsplaner selges nå til 50% rabatt. Det er mulig å kjøpe både med og uten veiledning, ta en titt HER (adlink) og ta gjerne kontakt om du er usikker på hva du vil bestille. Husk å legge ved rabattkoden ved bestilling, den finner du på siden.
  • Kurs, noe av det mest morsomte jeg driver med. Jeg er bare skikkelig glad i å ha mer kontakt med kundene, og føler at jeg klarer å hjelpe enda bedre ved å ha kontakt muntlig. Et kurs går over 4 uker, en gang i uken er det en samtale med meg. Det vil si til sammen 4 samtaler over 4 uker. Ubegrenset veiledning/kontakt via SMS/mail i kursperioden, oppskriftshefte og kurshefte. Det er fullt mulig å forlenge kursperioden, om man føler behov for det. Passer for dem som er ny, men også for dem som føler de trenger mer drahjelp for å holde på en ny livsstil. Du kan starte på kurs når det passer deg. 
  • Tlf. konsultasjoner. Om du ikke vil gå på kurs, kan du velge å bare kjøpe konsultasjoner på tlf. med meg. Det blir satt av god tid, minst en halv time og opp mot 45 minutter om det er nødvendig. Passer om du føler du trenger en ekstra push, støtte eller lignende for å holde motivasjonen oppe. Du kan kjøpe bare en konsultasjon, eller en pakke med flere om du vil. Rabatt vil selvsagt bli gitt, ved kjøp av flere.

Om du lurer på noe angående tlf.konsultasjoner eller kurs, skriv en mail til meg på info@lavkarbohelse.no så får du informasjon og pris fra meg helt uforpliktet.

Det å endre livsstil kan være svært krevende, av og til trenger man hjelp for en kortere eller lengre periode. Jeg er iallefall klar for å yte det jeg kan, og bruke min kunnskap på å hjelpe deg. Vi snakkes 🙂 

 

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s