Lavkarbo, lenkende lett!

//annonse//

Når man skal gjøre en endring av kostholdet, kan mange lett føle seg overveldet. Ting gjøres ofte mye vanskeligere enn hva man behøver, noen kan til og med få dårlig samvittighet om de gjør ting enkelt for seg selv. Det er det ingen grunn til, så lenge du velger riktig type mat. Det finnes så mye enkelt og godt man kan lage, som også er sunt og gir deg stabilt blodsukker. Ingen vits i å ha dårlig samvittighet for å ikke bruke 5 timer på kjøkkenet hver dag, når du ikke trenger det.

DSC_0083

Noen salatblad med kylling, majones og valgfritt grønt på. Tar type 3 minutter og smekke sammen, smaker godt og er sunt.

DSC_0175

Chiagrøt, virker kanskje komplisert. Men det er kjempe enkelt, om du har det du trenger hjemme. Lages kvelden før, så du har klar frokost om morgenen. 2 ss chiafrø i 2 dl kokosmelk, piskes lett sammen og settes kaldt. Ta gjerne ut jordbær om kvelden også, om de er i frysen. Så tines de også i kjøleskap til morgenen etterpå. Bare å røre om og nyte, lett og godt. Trenger du søtning, kan du bruke litt fibersirup eller sukrinmelis for eksempel.

dscn4017-1

Stekt laks med salat og rømme, veldig enkelt det også. Allikevel sunt og næringsrikt.

wpid-img_20150823_115044.jpg

Koldttallerken, den perfekte lunch. Eggerøre er veldig kjapt å lage, kutt opp noen grønnsaker du liker og ha reker og røkt laks ved siden av. Alternativt kan du bruke spekemat for eksempel, eller annet kjøttpålegg.

Har du virkelig dårlig med tid? Gjør det megaenkelt, spis noen biter spekepølse, ta litt kokosolje i kaffen eller teen din. Ta noen hasselnøtter eller paranøtter, kjøp en pose ekte baconsvor. Gjør det enkelt!

Mange har en travel hverdag, og stresser veldig mye. Da hjelper det ikke om man skal få dårlig samvittighet for å gjøre maten enkel. Hvorfor skulle man det egentlig? Så lenge du velger riktig mat som holder blodsukkeret ditt stabilt, så har du faktisk oppnådd noe stort. Istedenfor å ty til en fin baguett med ost og skinke, en sjokolade eller en søt kjeks. Vær stolt over å velge riktig, og gjør det enkelt om du må. 

Av og til så kan det være koselig å gjøre det lille ekstra, men en sunn livsstil betyr ikke automatisk at man må bruke urimelig mye tid på kjøkkenet.

Vil du melde deg på kurs med meg? Send meg en mail på info@lavkarbohelse.no så får du all informasjonen du trenger, så melder du deg på om du vil etter det. Det er nettbasert og tlf.basert, så du kan bo hvor som helst. Du lærer deg å mestre en ny og sunnere livsstil, tilrettelagt din hverdag og dine behov. Personlig veiledning. 

Har du lyst til å komme i gang ved hjelp av kostholdsplan, har vi nå hele 50% rabatt på alle standard kostholdsplaner i nettbutikken vår. www.lavkarbohelse.no/nettbutikk. HUSK og legg til rabattkoden ved bestilling som du finner på siden. Ta kontakt for spørsmål før bestilling om du lurer på noe.

 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s