Vi skal flytte!

Det føles både rart og fint på samme tid, vi har bodd her vi bor nå i ganske mange år. Noen fikk det kanskje med seg for en stund siden, at vi søker ny bolig. Vi er rett og slett nødt til å flytte av flere grunner egentlig. Den største grunnen er nok at vi trenger litt mer plass en det vi har nå, særlig med tanke på at vi får en liten en til neste år. Vi har på en måte vokst litt ut av leiligheten her, og vi har egentlig kjent på at den har vært for liten for vårt behov en god stund nå. Når vi endelig lykkes med å bli gravid, ble det iallefall klart. Vi må flytte, og det må skje nå i starten av høsten.

Det nytter ikke å flytte når jeg er høygravid, og etter babyen kommer vil vi jo gjerne ha slått oss til ro i ny bolig. Da ble det riktig å flytte til 1.okotober i år, så i Juli sa vi opp leiligheten da vi har 3 mnd. oppsigelse. Vi har enda ikke fått noe nytt sted å bo, men vi har flere aktuelle som vi skal se på nå i slutten av august. Så vi håper at vi finner det rette for oss, og har selvsagt noen favoritter. Håper vi er heldige, og får det som vi ønsker.

Vi skal altså flytte nedover til Osterøy igjen, hvor jeg er født og oppvokst.Evt. området rundt. Det føles riktig, familien min bor der og det føles veldig trygt og godt. Min kjære har vel mer eller mindre vært enig, jeg tror det viktigste for han er at jeg har det bra. Selvsagt hadde vi måttet sett på alternativer, om han ikke var enig i plass og sted. Da hans ønsker betyr mye for meg også, men vi er som (nesten) alltid, enige 🙂

Neste uke går altså turen nedover, og er vi riktig heldige da så ender vi opp med et sted å bo før vi reiser hjem igjen. Det hadde vært utrolig deilig å fått det ut av verden, og bare konsetrert oss om å vaske her, pakke og så flytte nedover. Forhåpentligvis får vi litt hjelp til den siste turen, med å få ned de tyngste tingene vi har her. Da vi nok må ta det i to runder. Det er jo litt slitsomt å tenke på, men det å leie et flyttebyrå er bare så sinnsykt dyrt at vi heller ønsker å gjøre det vi kan selv.

Magen min er jo heldigvis ikke så altfor stor enda, så det blir godt å komme i orden med det. Før den blir større.

Kommer definitivt til å savne flere ting ved å bo her også, naturen er en ting. Alle de flotte fjellturene vi har hatt, alle gode minnene vi har skapt her osv. Det er utrolig mye godt som har skjedd de årene vi har bodd her, men nå må vi videre.

img_2551

Alt i alt gleder jeg meg, det føles veldig riktig å være nærmere familien min nå som vi venter små. Vi har jo også en nydelig nevø der nede, som det blir koselig å tilbringe mer tid sammen med fremover. I tillegg til at vårt barn og han kan bli kjent og leke sammen, når den tid kommer. Slik vi søskenbarna gjorde da vi var små ❤ 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s