Tilbake til hverdagen!

                                                           //annonse//

Noen har kanskje ferie ennå? For mange begynner vel allikevel hverdagen å komme tilbake nå. Har det gått bra med kostholdet gjennom sommeren? 

Eller kom du aldri i gang før sommeren heller? 

Mange strever med og mot sommerkroppen. Det som hadde vært enda bedre, er å etablere en sunn og varig livsstilendring. Istedenfor disse skippertakene før hver sommer. Enig? Om man etablerer en sunn livsstil i bunnen, så har man også litt rom for utskeielser om man ønsker det. Men det er viktig med et godt grunnlag, og virkelig etablere gode vaner som du føler deg vel med. 

Ikke vent til nyåret med å komme i gang med bedre kostholdsvaner, det er bare å bestemme seg og komme i gang. Det er ingenting å vente på. Med en sunn og god livsstil vil du også få bedre velvære, og et kosthold som gir stabilt og fint blodsukker er noe av det beste som finnes spør du meg. 

Masse god mat, mye gode smaker og du kan virkelig kose deg til bedre helse og lavere vekt. 

Det er så utrolig mye god mat man kan nyte, som er helsebringende, tar bort søtsug og gir god metthet. Har man et stabilt blodsukker, blir man også mer rolig i både kroppen og hodet. Det blir lettere å velge riktig 🙂 

Prøv å les deg litt opp på hva et kosthold med mindre karbohydrater vil si, og husk for all del at det finnes mer enn ketose og strikt lavkarbo. Du må trives med dine vaner, ellers nytter det ikke. Fokuser på en helsårslivsstil, og prøv å unngå skippertak i tide og utide. Søk hjelp om du trenger ❤ Kan spesielt være nyttig i starten. 

Er du usikker? Meld deg gjerne på kurs med meg, det passer for deg som ikke har prøvd karboredusert kosthold fra før. Og det passer for deg som vet litt, men trenger et puff for å få livsstilen til å vare over tid. Send meg en mail til info@lavkarbohelse.no Så får du all info fra meg, og så melder du deg på om du ønsker. Du kan bo hvor som helst i landet, og du kan starte når du vil (så lenge jeg har ledig) 🙂 

Kostholdsplaner selges via www.lavkarbohelse.no/nettbutikk (adlink), ALT i nettbutikken er nå til hele 50% rabatt. Supersalg med andre ord 🙂 Bruk rabattkoden på siden og HUSK og legge den til ved bestilling. 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s