Gravid uke 14 (13+0) 

Omtrent en uke siden sist oppdatering, så jeg gjør en ny en idag. 

Form i uken som gikk: 

Generelt sett bra form, jeg sliter fremdeles med at jeg er veldig trøtt. Blir rett og slett fortere sliten, og er ofte jeg må hvile en eller flere ganger iløpet av dagen. Kvalmen er så og si borte, kan komme av og til. Men det er veldig lite nå. 

Kosthold i uken som gikk: 

Bob Bob om jeg skal være ærlig, og det skal jeg jo. Stort sett gjør jeg det bra, men enkelte dager har matlyster på feil mat fått vinne litt. Alt i alt er jeg fornøyd med at jeg gjør det mye bedre, og prøver virkelig å holde meg på en form for moderat lavkarbo. 

Opp i vekt så langt: 

Fremdeles 5 kg, så jeg er ganske stabil nå. Det er jeg bra fornøyd med. Hadde ikke vært bra å fortsatt oppgangen i den farten jeg hadde, så jeg er veldig fornøyd med det. 

Spesielle utfordringer: 

Jeg sliter fremdeles med treg mage! Fremdeles veldig andpusten ved aktivitet, men jeg prøver å få en treningsrutine på plass.  Hormonene er fremdeles litt vanskelig å takle, men det har vært litt bedre denne uken. Enten fordi mannen har vært mer tålmodig, eller fordi jeg har vært snillere?!? 😀 

Carvings: 

Rekeost med egg, ha ha ha. Helt hekta! Bruker lavkarbo brød, tar på rekeost og koker egg til. Finnes verre ting å carve på, så takk og lov 🙂 Ellers får jeg søtsug av og til, klarer ofte å motstå. Av og til vinner det. 


Ukene går unna, egentlig altfor fort. Både godt og litt skremmende, for plutselig er det fødsel liksom. Prøver å nyte graviditeten mer nå, og det blir lettere jo mindre dårlig man er. Formen er generelt mye bedre, men trøttheten sitter igjen. 

2 trimester mener jeg starter neste uke, det er helt sykt å tenke på. Lillegull, vi elsker deg ❤ 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

1 svar til Gravid uke 14 (13+0) 

  1. Nina sier:

    Så artig at du skriver lillegull, tulla vår er nå 7 mnd og jeg kalte henne lillegull hele tiden etter vi fikk vite at det var jente 💞 Og jeg kaller henne det fortsatt😊 Håper formen din er fin, gled deg til trøttheten forsvinner, det var helt herlig å få igjen kreftene 😉 Lykke til videre i svangerskapet 😊❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s