Lavkarbo og livsstilskurs 1.september! 

//annonse//

Vil du delta på kurs fra 1.september? Jeg har ledige plasser på kurs, hvor du kan lære deg mer om lavkarbokosthold og hvordan du kan få livsstilsendringen til å vare. 

God helse og sunn livsstil er en ferskvare, derfor er det kjempeviktig at man lærer seg gode strategier for å klare og holde på de nye vanene. Mye kan gjøres enklere ved å tilpasse livsstilen til nettopp din hverdag og livssituasjon, dette kan du få hjelp til av meg. 

På kurs hos meg får du tett og personlig veiledning, en-til-en samtaler og ubegrenset mail og SMS kontakt i hele kursperioden. 

Det er så mange fordeler ved å leve sunt, bedre helse og velvære er gjerne det aller viktigste. Vekttap er jo en del av endringen for mange, og det skjer gjerne naturlig i takt med endringene. Noen går fort ned, andre trenger mer tid. Det er helt naturlig, da vi alle er forskjellige. 


På kurs lærer du deg å lage god og smakfull mat, målet er å føle seg bedre og få søtsug under kontroll. Du får tilgang til mange oppskrifter og annen nyttig informasjon.  Mange merker ekstremt god bedring både i energi, søtsug og matlyst ved å begynne med et kosthold med mindre karbohydrater. Det er slett ikke uvanlig å føle seg ganske så annerledes og mer rolig i kroppen. Stabilt blodsukker er nok hovednøkkelen til godt velvære. 

Du kan gå på kurs med meg uansett hvor du bor, og du kan velge om du vil gå i 4 uker eller 8 uker. Selvsagt kan perioden forlenges med enda flere uker, om du føler behov for det. 

Ta kontakt med meg på info@lavkarbohelse.no så får du all informasjon som er relevant. Er du klar for en endring? Kurset 1.september kan være en flott mulighet 🙂

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s