Vi har funnet ny bolig! 

Jeg har jo fortalt at vi skal flytte, og vi søkte etter bolig en god stund. Når vi var nede på Osterøy nå i forrige uke, så vi på 3 forskjellige muligheter. Valget falt på en fantastisk enebolig (hus), som vi virkelig gleder oss til å flytte inn i. 


Huset har 4 soverom, jeg trodde først det var 3. Men da vi skrev kontrakt hadde vi glemt at det var et i hovedetasjen også 🙂 Der er 2 stuer, 1 kjøkken og selvfølgelig bad og toalett. I tillegg har vi litt lagringsplass i kjelleren. Huset ligger på et småbruk, det er ikke noe drift der. Men i vinter får vi selskap av 2 hester, det blir koselig. 


Vi har ikke bilder innefra enda, men jeg skal nok dele når vi får flyttet inn og begynner å komme oss i orden. Vi får ikke flytte inn før tidligst 1.oktober, mulig litt senere. Men vi skal mellomlande litt hos mamma og dem, til det er klart for innflytting. Husvertene, som for øvrig er veldig trivelige, holder nemlig på å pusse litt opp. Noe maling og bytting til et nyere kjøkken. 

Vi gleder oss utrolig mye, huset er nydelig og med massevis av sjel. Jeg må innrømme at jeg er veldig fan av hus med sjel, og ikke så mye at alt skal være så moderne. Huset vi skal leie er minst 100 år gammelt, og sjelen er deretter ❤ 

Dette blir utrolig bra, skal bli ordentlig godt å få et ordentlig kontor å jobbe på blant annet 😉 Ikke minst god plass til gjester, og god plass til den lille som skal komme ❤️

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s