Jeg er litt nervøs! 

En helg er nå snart over, jeg er mer enn klar for en ny arbeidsuke. Jeg elsker jobben min, og jeg har planer om å jobbe så langt ut i svangerskapet jeg kan. Forhåpentligvis vil det si at jeg skal jobbe ut januar neste år, så er det mammaperm ❤️

Jeg nyter svangerskapet mye mer nå, jeg tillater meg å kjenne på gleden og vi får stadig bekreftelser på at den lille lever og har det bra. I begynnelsen av graviditeten og frem til man kjenner tydelig liv, synes jeg det er litt vanskelig å fatte. Jeg ser magen vokser, men liv kan jeg ikke si at jeg kjenner enda. Ikke tydelig iallefall. Jeg kjenner «noe» av og til, men vet jo ikke 100% hva det er. Da vi fikk høre hjertelyden forrige tirsdag, var det en utrolig lykke. Endelig et sikkert bevis, igjen. 

Som dere vet så fikk jeg tidlig diagnosen svangerskapsdiabetes, jeg har slått meg til ro meg det. Er kjempefornøyd med at blodsukkeret er under kontroll, og loggfører alt. Jeg skal jo ha ekstra oppfølging hele svangerskapet pga dette, og jammen meg er første time allerede imorgen. Det gikk fort, det er bare 1 uke siden henvisning fra legen. Så på fredag ringte dem meg, og imorgen skal vi på sykehuset i Volda for første time. Både på føde poliklinikken/gyn avd. og hos diabetes sykepleier. 

Jeg må jo innrømme at jeg er litt nervøs. Jeg tenker jo på hva som skal skje osv. Håper virkelig at det blir ultralyd imorgen, det regner jeg virkelig med. Jeg spurte hun som ringte meg, hun var ikke sikker, men regnet med det. Jeg blir utrolig skuffa om ikke de tar ultralyd, da kunne de like så godt bare sendt meg til dia sykepleier og ventet med gyn avdeling. Er jo sikkert forskjellig informasjon de vil gi, men jeg håper sånn vi får sett den lille nå. Håper sånn at alt er bra inni magen, og at den utvikler seg som den skal ❤️ 


Bolla vokser iallefall, og i helgen har jeg mest slappet av 😊 Vi har også pakket ned en del, det nærmer seg jo flytting 😉 Spennende tider! 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s