Derfor elsker jeg jobben min!

//adlinks//

Lite visste jeg i 2010 at min fantastiske reise, skulle bringe verdens beste jobb min vei. Jeg var sykelig overvektig, sleit med hvordan jeg skulle ordne det og hva jeg skulle gjøre. Troen på meg selv var så som så, jeg har slitt med dårlig selvbilde siden jeg var ganske liten. Det startet allerede på tidlig barneskole, jeg tenkte mye negativt om meg selv og det fortsatte egentlig. Selvfølgelig var mye av årsaken til dette at jeg ble mobbet, noe som ikke gjorde det lettere.

Da jeg startet i januar 2011 med vaklende ben, visste jeg lite om hvor stort dette skulle bli. Jeg begynte å blogge ganske raskt, og bloggen ble av en ok størrelse rimelig raskt. Den har i grunnen bare vokst siden den gang, og jeg er evig takknemlig for alle som følger meg og har fulgt meg lenge. Det har vært en reise på både godt og vondt, jeg har prøvd så godt jeg har kunnet å være mest mulig ærlig i prosessen. Av og til har det vært hardt, og av og til veldig enkelt. Det er jo som regel sånn med oss mennesker, at vi elsker å dele det som går bra. Det som går litt imot er vanskeligere, men det har stort sett gått fint det også. Det at jeg har flere tusen i ryggen, som støtter opp og backer føles fantastisk. Jeg må være utrolig velsignet, for jeg får omtrent null pepper, slik mange andre bloggere får sin dose av.

Etterhvert som jeg ble tryggere på min nye livsstil og mestret det veldig bra, hadde jeg et  brennende ønske om å en dag få jobbe med å veilede andre. Jeg trodde ikke at den dagen skulle komme så fort som den gjorde, det var som om det kom en gavepakke fra himmelen i 2015. Jeg var på et godt og trygt sted rent personlig, selvtilliten var blitt fantastisk mye bedre og jeg følte meg for såvidt klar. Da jeg fikk muligheten til å jobbe sammen med en annen om dette, så var valget veldig enkelt. Det hele startet tilfeldig med Boostuken Mai 2015, hvor hundrevis av mine lesere ble med på en testuke med samme kostholdsplan. Plutselig var interessen kjempestor for at dette skulle fortsette, men med så stor etterspørsel var det umulig å fortsette med det helt gratis.

Jeg hoppet ut i det med begge beina, og det kom egentlig som bestilt. Jeg var i en periode hvor jeg ikke visste hva jeg kunne jobbe med, og kontorarbeid var høyt på ønskelisten pga diverse slitasjeskader etter stor overvekt over mange år. Jeg har ikke angret en eneste dag siden, jeg tok sjansen og er evig takknemlig for at jeg turte å kaste meg ut i det store ukjente. Rik blir jeg ikke, men det var heller ikke målet. Målet var å kunne klare å leve ut av dette, og det har definitivt sine opp og nedturer. Men sånn er det å drive for seg selv, det følger med mye ansvar og inntekt kan variere en hel del. Allikevel er det så verdt det, og jeg har en jobb jeg virkelig brenner for.

Hvorfor elsker jeg jobben min så mye? 

Det er egentlig veldig enkelt,  jeg elsker å kunne benytte min enorme gryte av kunnskap på å hjelpe andre til en sunnere livsstil. Når jeg får tilbakemeldinger fra kunder om at jeg er født til dette her, da gjør det meg varm om hjertet mitt. Det å se andre nå sine mål, få mer energi og livsglede og bli friskere. Det er helt fantastisk, og det smaker mer enn hva all verdens penger kan gjøre.

Det å endre livsstil kan være krevende, hvor vanskelig man synes at det er varierer veldig. Uansett er det utrolig tilfredsstillende og se at andre klarer å endre vaner til det bedre, og ikke minst at de føler at de trives på veien. Trivsel er så utrolig viktig, derfor er det viktig å tenke på hva som passer inn i livet til hver enkelt.

En del har skjedd siden jeg begynte å jobbe med dette her, og det har vokst til å bli mer enn bare kostholdsplaner. Jeg har nå drevet med kurs siden mars i år, og jeg stortrives i den rollen også. Jeg var nervøs før jeg startet med det, og dette var noe jeg valgte å gjøre helt alene. Det var mitt første skritt videre til å bli enda mer selvstendig, og jeg angrer aldeles ikke. Når jeg  driver med kurs, har jeg en bedre kontakt med mine kunder og vi har ukentlige telefonsamtaler. Det er veldig givende, og jeg føler at jeg får hjulpet på en mye bedre måte. Det å få snakke med kunden, kartlegge situasjonen og hva man kan gjøre for å forbedre den er bare utrolig gøy.

Vi er alle forskjellige og utfordringene kan også være forskjellige, ingen dag på jobb er lik for å si det sånn.

Det er sprøtt å tenke på at jeg har gått fra å være en inaktiv og deprimert jente, til å bli en selvsikker og modig kvinne. Utviklingen min siden 2011 har vært enorm, slik at jeg nesten tror det hele bare er en drøm. Heldigvis er jeg våken, om jeg klyper meg i armen 🙂

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har trivdes så mye i en jobb før, noengang. Det er faktisk riktig, dette er min livsoppgave rett og slett. Så lenge jeg kan, kommer jeg aldri til å slutte med det her. Bloggen er mitt hjertebarn, den har gitt meg muligheter jeg aldri hadde fått ellers. Min egen innsats har gitt meg muligheter jeg aldri hadde fått ellers. Drømmer kan faktisk bli virkelige, men det er ikke dermed sagt at de kommer enkelt. Jeg har måttet jobbe knallhardt for å komme hit jeg er idag, både med meg selv og med bedriften min. Ingenting kommer gratis, men jobber man hardt nok kan man oppnå akkurat det man vil.

img_1282

Man kan nesten ikke tro at personen på bildene er den samme, men det er det i aller høyeste grad. Jeg er så stolt og fornøyd med det jeg har klart, jeg klarte å gjøre den endringen som måtte til og gjøre den varig. Jeg klarte det uten operasjon, og det er nesten det beste. Ikke fordi jeg ser ned på de som er operert, men fordi jeg selv absolutt ikke ønsket noen operasjon. Jeg ville klare det med en endring av egne vaner og levesett, og det klarte jeg. Det er hardt arbeid som ligger bak, men så utrolig verdt det.

Nå lurer du kanskje på hva jeg kan tilby av hjelp? 

Kostholdsplaner er det nå supersalg på i nettbutikken, 50% rabatt på absolutt alle planer på www.lavkarbohelse.no/nettbutikk HUSK å legge ved rabattkoden du finner på siden når du bestiller, da blir det trukket fra 50% i kassen. Ta for all del kontakt før du bestiller om du er usikker på noe: info@lavkarbohelse.no

Kurs, mitt store hjertebarn ❤ Jeg tror grunnen for at jeg liker det så mye, er fordi jeg føler en bedre kontakt med kunden. Jeg føler jeg får gitt mer hjelp, og riktig hjelp på mange måter. Opplegget går over 4 uker, men jeg har muligheter for å kjøre 8 uker og lenger også ved behov. Det er sånt som man finner ut etterhvert, og uansett er det helt opp til kursdeltageren hvor lenge h*n vil delta. Meget personlig veiledning via telefonsamtaler, SMS/mail veiledning utenom samtalene ved behov, oppskriftshefte, infohefte etc. Send meg en mail for mer informasjon til: info@lavkarbohelse.no Da får du meget utfyllende informasjon fra meg i retur om hele opplegget og priser. 

Livet kan forandres til det bedre, ingen sier det er enkelt. En livsstilsendring er ikke gjort på en dag, men alle skrittene man går lager til slutt en fantastisk vei. Når man kan se seg tilbake etter en stund, føles det utrolig godt.

Jeg måtte faktisk legge slankingen på hylla, for å få orden på vekta. Høres det rart ut? Slankekur er ikke nødvendigvis en veldig bra filosofi, livsstilendring er mye bedre. Mulig vektenkan rase ned på en slankekur, men er det ikke bedre å sakte men sikkert gå ned og faktisk nyte godt med energi og velvære på veien? Ingen tvil om hva som gjorde susen for meg iallefall 🙂 Dette prøver jeg for alt det er verdt å videreformidle i jobben min, som jeg virkelig elsker ❤

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s