Kursdatoer fremover! 

Høsten er en fin tid for å etablere sunnere vaner, man trenger faktisk ikke vente helt til januar med det. Av og til handler det om å bare «hoppe i det». Husk at det faktisk er en sunn livsstil det handler om, man trenger ikke vente til januar med endringer, bare fordi du vil kose deg litt i jula. Tenkt hvor mange uker du kan gjøre det bra før den tid da, og kanskje kan du unngå at hele desember blir en stor fest i matfatet om du på forhånd har gode og etablerte vaner? 

Det passer liksom aldri 100% å legge om livsstilen, men av og til må man skille mellom dårlige unnskyldinger og det at det faktisk ikke passer 😊 Noen ganger skjer det så mye i livet, at det bare ikke går å starte akkurat der og da. Det er helt greit, og av og til anbefaler jeg kunder og vente litt. Men av erfaring vet jeg at det finnes mange dårlige unnskyldninger også, jeg har vært gjennom de fleste selv i mitt liv. Hopp i det, og våg å satse litt på deg selv. 

Derfor tenkte jeg å skrive ned kursdatoene fremover, for når du kan starte på kurs. Så sant jeg har ledige plasser kan du velge mellom disse datoene utover høsten: 

  • 1.oktober 
  • 10.oktober 
  • 17.oktober
  • 24.oktober 
  • 31.oktober
  • 7.november 
  • 14.november
  • 21.november
  • 28.november

Et kurs varer i 4 uker, men det er alltid mulig å forlenge kursperioden og en del velger å gjøre det. De som forlenger kurs får rabatter av meg 😊 

For å delta på kurset mitt trenger du ikke annet enn tlf og Internett. Du kan med andre ord bo hvor som helst i Norges land. Jeg har hatt deltagere fra sør til nord. Det har fungert veldig bra med samtaler og veiledning på telefon, og utenom samtalene (1 pr uke, med god tid til å prate) har alle deltagere tilgang på meg via SMS. 

Oppskriftshefte følger med og et hefte med mer generell og nyttig informasjon. 

Det mentale er også sentralt, da det er ufattelig viktig for å lykkes på sikt. Det blir fokusert på at du som deltager, skal trives og finne din lavkarboretning som du trives med. For å beholde sunne vaner, er trivsel en utrolig viktig faktor. Det er fryktelig vanskelig å holde på nye vaner, om man ikke liker det man gjør. 

For å få all informasjon rundt kurset mitt, kontakter du meg på info@lavkarbohelse.no

Tilbakemeldingene på kurset er at kundene føler de ser ting på en litt annen måte, det blir enklere å holde på livsstilen og de får super motivasjon av en samtale i uken å se frem til. Vektnedgang varierer fra deltager til deltager, hvilket er helt normalt det også 😊 Kanskje vi høres? 


En ting er sikkert, lavkarbo er i grunnen livsstilen for en livsnyter 😉

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s