Gravid uke 20 (19+5)

De siste ukene har vært travle, med flytting og alt det innebærer. Vi har kommet oss inn i huset, men har langt fra kommet i orden. Ting tar tid, det er helt sikkert. 

Form i uken som gikk! 

Sliten er vel et dekkende ord, pga all flyttesjauen. Men nå blir det roligere fremover, og det gleder jeg meg til. Ellers så har jeg problemer med bekkenet mitt, jeg tåler ikke all verden før jeg får så vondt at jeg nesten ikke klarer å gå. Det skremmer meg i grunnen litt. Igår for eksempel når vi kom til huset og skulle ha inn ting, igår ettermiddag og kveld hadde jeg så vondt at det var lite fristende å bevege seg. Nå tror dere sikkert at jeg har løfta, bært og styrt på. Men til det kan jeg si et stort NEI, det har jeg ikke. Vi har fått masse hjelp, og det eneste jeg gjør er å være mer på beina og jobbe i rolig tempo med lett arbeid. Som å det å sette på plass i kjøkkenskapene osv. Som dere forstår er det ikke mye som skal til, og jeg tar også mange pauser når jeg gjør ting. Jeg kommer til å legge inn en liten gåtur nå fremover hver dag, når ting roer seg. Fordi jeg ikke kan risikere å stivne helt, så får jeg heller gå rolig og ikke nødvendigvis så veldig lange turer. Ellers har jeg det flott, og bekkenet er foreløpig ganske bra når jeg slipper å gå på beina store deler av dagen. 

Jobb! 

Joda, går veldig fint det. Og det satser jeg på at det fortsetter å gjøre fremover. Har det supert med å jobbe med det jeg brenner for, samtidig som jeg går gravid. Trenger du kostholdsveiledning kan du bare ta kontakt med meg på mail til info@lavkarbohelse.no Jeg kjører blant annet et flott kurs i lavkarbo og livsstilsendring 😊 

Kosthold siste uken! 

Nja, jeg prøver så godt som jeg kan. Nå blir det mye lettere fremover, siden vi har fått slått oss litt til ro igjen. Så det blir bra. 

Vektoppgang så langt! 

For mye…. Rundt 10 kg akkurat for øyeblikket, og det må bare være alt stresset. Forhåpentligvis så går dette noe tilbake igjen i tiden fremover. Kan ikke si jeg trives med en så økende vekt, men det er utfordrende merker jeg. Prøver å slappe av, men det er ikke lett. 

Aktivitet sist uke på mor! 

Jeg har vært rimelig aktiv ja, det har vært mye med flytting. Nå er utfordringen å gå turer fremover 😉

Aktivitet i magen! 

Tja, den er bra egentlig. Men jeg kjenner mest når jeg har tid til å kjenne etter. Bevegelsene er jo såpass forsiktige enda, at jeg legger ikke merke til det når jeg er i farta. Men når ting er rolig og jeg har tid, kjenner jeg det jevnlig. 

Spesielle tanker! 

Jeg sliter fremdeles med at jeg er redd for prematur fødsel… Eller at noe generelt skal gå galt. Så dette må jeg snakke med jordmor om. Men, jeg klarer stort sett å slappe av, men bekymringen ligger og murrer baki hodet hver dag. 

Ellers så er ting bra egentlig, er jo veldig fornøyd med å snart være halvveis i graviditeten. Det er da rimelig bra jobba må jeg si ❤️ Gleder oss ordentlig til vi får treffe gutten vår, når han er vokst seg stor og sterk 💙


Her er magen min idag tidlig, den er nok større på kveldstid. Men den vokser jevnt og trutt 💙👶🏻

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s