Graviduke 21 (20+3) 

Endelig har jeg kommet over halvveis i graviditeten, det føles veldig godt. Samtidig gleder jeg meg gjerne enda mer til å komme opp mot uke 30. Er fremdeles redd noe skal skje med den lille, men om noen uker blir vel spark og bevegelser så tydelige at det gir en ekstra trygghet. 

Form i uken som gikk! 

Rimelig grei. Nå har vi fått roet oss ned litt her i huset. Selv om vi ikke er kommet i orden enda, så er mye på plass iallefall. Noe mangler vi enda, men mye er som det skal. Ting skjer nok litt etter litt, neste prosjekt er å få kjøkkenbord på plass. Litt ting er i kasser enda, men vi orker ikke stresse så mye nå. På tide å roe litt ned rett og slett. Dermed har denne uken vært veldig bra i grunnen, og jeg har jobbet og slappet av når jeg har kunnet. 

Kosthold siste uken! 

Ikke det beste og ikke det værste, blodsukkeret er iallefall bra 👍🏻 

Vektoppgang så langt! 

Fremdeles rundt 10 kg. Hjelpes meg 😅 Men som jeg skrev her om dagen, jeg prøver nå virkelig å legge bort det største presset her. Jeg ønsker ikke å se tilbake på kanskje min eneste graviditet, og det jeg husker er at jeg stresset med vekt i 9 mnd. Så jeg skal prøve å drite i det mer, er ikke alt jeg har makt over. 

Aktivitet i magen! 

Jeg kjenner liv hver dag nå. Kjenner absolutt mest når jeg har tid å kjenne etter, når jeg slapper av med andre ord❤️ Har jeg dager hvor jeg er travel osv. og er mye på beina, da kjenner jeg egentlig ikke noe. Bevegelsene fra den lille blir tydeligere og tydeligere, i natt kjente jeg noe som må ha vært noen små spark ❤️ Jeg ser ikke noe utenpå magen enda, kan heller ikke kjenne det utenpå enda. Kun inni. Gleder meg til min kjære kan kjenne det også.


Spesielle tanker! 

Har ikke tenkt så veldig mye denne uken her. Prøver å slappe av mer og ta ting som det kommer. Ting har gått seg veldig i orden her hjemme som sagt og det er deilig 😊 Bekymringer har jeg fra tid til annen, om at den lille må ha det fint osv. Men jeg prøver å bli bedre på å nyte ❤️ 

Jobb! 

Går veldig bra fremdeles. Jeg driver fremdeles med kurs og stortrives med det, kostholdsplaner er også å få fatt i i nettbutikken www.lavkarbohelse.no/nettbutikk (adlink). Husk å benytte rabattkoden, så får du 50% rabatt (blir trukket fra i kassen). Superdeal 😉 

Ønsker du informasjon om kurs, sender du meg rett og slett en mail til info@lavkarbohelse.no 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s