God morgen fra vårt kjøkken!

God morgen alle sammen.

Når jeg skal være helt ærlig, har bloggen fått lide litt den siste tiden. Dette pga flytting og alt som det førte med seg, men nå begynner vi å slå oss mer og mer til ro. Selv om alt ikke er pakket ut og sånn, så begynner vi iallefall å komme i orden flere steder. Jeg bare elsker kjøkkenet, det er så stort og deilig. Nå skal jeg prøve å komme tilbake i god gammel bloggmodus, med både mat og andre ting. Så får jeg gjøre så godt som jeg kan rett og slett 😉

dsc_0120

Endelig kjøkken med god plass!

dsc_0129

dsc_0131

Kostholdet mitt nå i graviditeten har ikke vært det enkleste, merkelig med disse hormonene og så lyst man får på alt man ikke skal ha. Allikevel prøver jeg å være flink, og nå skal jeg sette innsatsen betydelig opp igjen fremover. Dagens start ble ganske så deilig, jeg har en smule dilla på Taffelost med tomat, det spiser jeg gjerne med masse paprika til.

dsc_0122

Jeg tok også en halv kopp kaffe idag, som jeg brukte resten av kremfløte jeg hadde oppi. Kaffe er ikke noe jeg drikker daglig lenger, jeg drakk ekstremt mye kaffe tidligere. Men i forsøkene vi har hatt har jeg kuttet drastisk ned på kaffe, og da jeg ble gravid har jeg så og si kuttet det helt ut. Ikke totalt avholds med andre ord, men jeg drikker det ikke i det daglige som før. Ikke smaker det like godt som før heller, så det går veldig greit faktisk (hvem skulle trodd) 🙂

dsc_0125

Da vi flyttet inn hit i dette idylliske huset, fikk vi en velkomstgave. Denne blomsten og et hyggelig kort som ønsket oss velkommen. Jeg har hittil klart å holde liv i den, håper jeg fortsetter å klare det. Om noen har tips til hvordan jeg best holder liv i denne, er dere hjertelig velkommen til å dele dem med meg. For jeg har absolutt null peiling på blomster, bruker å drepe alt som kommer innom husets 4 vegger. Klarer jeg å holde liv i denne, kan det jo være jeg kan utvide utvalget litt etterhvert. Skjønner ikke hvorfor jeg er så dårlig på dette, mamma har masse blomster hjemme hos seg. Jeg får det bare ikke til…. men jeg kan jo lære 🙂

Da gjenstår det bare å ønske alle en god dag, og prøv gjerne frokosten min en dag. Veldig god den osten, og sammen med paprika og annet grønt er det veldig godt.

Annonse!

Husk at jeg holder kurs i lavkarbo og livsstilsendring, du kan få tilsendt utfyllende informasjon fra meg før du bestemmer deg. Da sender du bare mail til info@lavkarbohelse.no så får du vite alt du trenger. Du kan bo hvor som helst og allikevel delta på kurs, da det er online basert og telefonbasert. 

Ønsker du kosthodsplan, kan dette kjøpes via www.lavkarbohelse.no/nettbutikk (adlink). Ved bruk av rabattkoden du finner på nevnte side, får du hele 50% på din bestilling. Knallgode priser med andre ord 🙂 Løp og kjøp!

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015, Lavkarbo frokost/kvelds/lunch! og merket med , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s