Holde motivasjonen oppe!

Jeg merker jeg trenger å spise karboredusert, kanskje mer nå enn noen gang. Nå som jeg er kommet et godt stykke ut i graviditeten, samler jeg utrolig lett vann merker jeg. Når jeg har vært litt slakk med kosten i perioder, skyter vekten til værs sånn over natta. Økt inntak av for eksempel grovt brød eller litt poteter, gjør at jeg kommer i ulage. Nå er det heldigvis begynt å bli mer ro her hjemme, så jeg har mye bedre tid til å lage maten jeg trenger og fokusere på at kostholdet skal være bra.

2016-10-10-03-31-42

Igår lagde jeg kyllingklubber, jeg er altfor glad i det.

2016-10-10-03-33-18

 

Til kyllingklubber bruker jeg ofte grønnsaker og en dipp, dipp lager jeg som regel veldig enkelt ut av sæterrømme. Der blander jeg det krydderet jeg liker, og det slår aldri feil. Passer utrolig godt til kylling, men også annet kjøtt og fisk. Man trenger ikke gjøre ting mer komplisert enn det faktisk er, rømme og krydder du liker. Ferdig 😉

2016-10-10-03-37-28

2016-10-10-03-37-52

Kyllingklubber kjøper jeg som regel rå, så krydrer jeg selv. Det er ikke vanskelig, ta dem ut og tin dem. Krydre med det du vil, jeg bruker ofte hvitløkssalt og pepper. Synes det er kjempegodt med en blanding av hvitløk, salt og pepper. Kanskje du synes andre krydder smaker bedre? Alle har sin favoritt, det er nå helt sikkert. Jeg steker på 200 grader i ca. 40 minutter. Da er de saftige med sprøtt skinn hos meg 🙂

Jeg hadde nesten glemt at det er høstferie rundt omkring i landet nå, for et nydelig vær dere har som har ferie nå. Sjeldent det er så fint så lenge på denne tiden. Vi har faktisk besluttet å legge på vinterdekk på den ene bilen på søndag som kommer, så har vi alltids en bil nummer 2 med sommerdekk å kjøre med også. Uansett nærmer vi jo oss 1.november, og så frost som det er nå om nettene er det skummelt med sommerdekk rett og slett. 

Kanskje du har lyst på kyllingklubber i kveld? Perfekt høstferiekos ❤

Annonse!

Trenger du ekstra inspirasjon? 

Husk at jeg holder kurs i lavkarbo og livsstilsendring, du kan få tilsendt utfyllende informasjon fra meg før du bestemmer deg. Da sender du bare mail til info@lavkarbohelse.no så får du vite alt du trenger. Du kan bo hvor som helst og allikevel delta på kurs, da det er online basert og telefonbasert. 

Ønsker du kosthodsplan, kan dette kjøpes via www.lavkarbohelse.no/nettbutikk (adlink). Ved bruk av rabattkoden du finner på nevnte side, får du hele 50% på din bestilling. Knallgode priser med andre ord🙂 Løp og kjøp!

 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Holde motivasjonen oppe!

  1. Aashild sier:

    Heisann😃 Veldig gøy å følge deg å graviditeten! Jeg er også gravid i uke 17 og jeg har også fått svabgerskapsdiabetes:/ ble veldig deppa av det i starten, men føler jeg har mer kontroll nå. Spiser ikke helt lavkarbo, men spiser grovt og holder meg helt unna sukker. Spiser du f.eks sukrin og stevia nå når du er gravid? Bruker det litt av og til over gresk yoghurt eller i kesamen. 😃 Masse lykke til videre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s