En nydelig start på dagen!

Må man ha frokost?

Egentlig er svaret nei, det må man jo ikke. Om man ikke er noen morgenfugl, og ikke liker frokost. Da trenger man jo heller ikke spise det 🙂 Det du da kan gjøre, er å vente til du har fått matlyst og føler deg sulten. Eller du kan gjøre slik noen bruker, starte dagen med en kopp kaffe med fett i. Noen bruker egg i også, noen liker ikke tanken på det. Du kan for eksempel ta 2 ss usaltet smør, eller du kan bruke kokosolje om du har. Tilsett gjerne 0,5 dl kremfløte, og du får noe å starte dagen på og du slipper å spise noe. Bruk gjerne stavmikser, for å kjøre det hele sammen. Er du modig prøver du å tilsette et egg eller to til slutt, bruk stavmikser.

Det er ikke alltid at jeg spiser frokost med en gang jeg våkner heller, det varierer litt hvor god tid jeg har. Matlysten varierer også, men jeg stresser ikke med det. Nå har jo jeg fordelen ved at jeg jobber hjemmefra, så jeg har stort sett mulighet til å lage meg noe når jeg vil. Forutenom midt i kurssamtaler da for eksempel 🙂

dsc_0145

Jeg må si det igjen, jeg bare elsker kjøkkenet vårt. Har virkelig fått gleden tilbake ved det å stå på kjøkkenet, for det er så fint der. Imorgen skal vi hente et kjøkkenbord, så da blir det enda mer komplett der. Utsikten ut i hagen er så herlig og solen titter inn på formiddagen, vi har også et fuglehus (må huske å kjøpe mat til dem neste gang vi handler). De som bodde her før, var veldig flinke på det og legger vi ut mat kommer det nok masse små fugler her. Vi har allerede fått hint av noen, for å si det sånn 🙂 De flyr bort til kjøkkenvinduet, for å vise at de er her. Har forresten noe brød jeg kan gi dem kom jeg på nå. Så det skal jeg gjøre idag.

dsc_0148

Jeg bruker en del av karboredusert brød nå om dagen, veksler egentlig mellom Fiber og Frø brød til Coop, og Sprek brødet til Rema 1000. Det på bildet er Fiber og Frø, godt og mettende brød. Men det har nok litt karbohydrater i seg, så på strikt lavkarbo er det ganske så utelukket. Iallefall i store mengder daglig. Husk på at jeg er gravid, så jeg er ikke like streng som jeg vanligvis er. Jeg spiser ganske så liberal/moderat om dagen, og trives egentlig med det.

dsc_0157

Egg til frokost er jo bare så nydelig, noe jeg lager realtivt ofte egentlig. Egg er jo en fantastisk ting å spise også, inneholder alle vitaminer og mineraler som kroppen trenger. Utenom vitamin c, men tar du noen skiver paprika dekker du lett det behovet.

dsc_0156

På skivene idag ble det rekeost på ene (Kavli), på den andre hvitost og kaviar. Kaviar har noe sukker i seg, så det må hver enkelt vurdere om de vil eller ikke. Jeg har dilla på kaviar…. så jeg klarer ikke la det være 🙂

Husk nå det at du ikke trenger å spise frokost med en gang du står opp, må du har noe å starte dagen med er det helt innafor å bare lage en kjapp fett kaffe. Husk også at fett kaffe ikke er noe du MÅ ha på lavkarbo, man må ingenting. Men for mange er det en grei start tidlig på morgenen, om mat byr imot. 

Ønsker herved alle en fantastisk dag i solskinnet ❤

Annonse!

Trenger du ekstra inspirasjon? 

Husk at jeg holder kurs i lavkarbo og livsstilsendring, du kan få tilsendt utfyllende informasjon fra meg før du bestemmer deg. Da sender du bare mail til info@lavkarbohelse.no så får du vite alt du trenger. Du kan bo hvor som helst og allikevel delta på kurs, da det er online basert og telefonbasert. 

Ønsker du kosthodsplan, kan dette kjøpes via www.lavkarbohelse.no/nettbutikk (adlink). Ved bruk av rabattkoden du finner på nevnte side, får du hele 50% på din bestilling. Knallgode priser med andre ord🙂 Løp og kjøp!

 

Dette innlegget ble publisert i #teamlavkarbotips2015 og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s